Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Kostimi za maškare

14 vel 2009, 21:50

u međuvremenu sami smislili kostim, i dan pred maškare našli krasnog kompletnog robina hooda na jarunskom placu za neki šezdesetak kuna :lol

hvala cure :srca

15 vel 2009, 21:23

Mi smo kupili pingvina u ipercoopu 59kn

15 vel 2009, 22:52

Robin Hooda sam vidjela jučer u TL na Žitnjaku, original Disney, cijena prava sitnica, 249 kuna. Izgleda odlično, u kostim ide i mali nož od spužve

16 vel 2009, 10:48

palunkice, meni se čini po opisu da si vidjela petra pana - i mi smo ga vidjeli i oduševili se robinom hoodom, a kad tamo na majici maleni znakić petra pana :lol

16 vel 2009, 10:55

Vidi, vidi, bila sam uvjerena da je to Robin :lol A sad kad bolje razmislim, možda je stvarno bio Petar Pan :conf

16 vel 2009, 12:27

Nas se Wall-e jucer prosetao Samoborom i pozeo ovacije :gigl . Fotkala sam ga mobitelom ali ne da mi prebacit na comp sliku (moram nac neku dobru dusu da mi pomogne). Lukas je odusevljen a ja se unatoc ponosu kako nam je super ispao :luv ipak nadam da ce iduce godine izabrati nesto jednostavnije (po mogucnosti nesto sto se moze kupiti :p ).

16 vel 2009, 13:01

Ja tražim spidermana. Imaju ga u Konzumu, ali samo velike brojeve. Jeste ga vidjele negdje u manjim veličinama? Treba mi za dečka od 4 godine.

16 vel 2009, 13:21

tanjabb je napisao/la:Nas se Wall-e jucer prosetao Samoborom i pozeo ovacije :gigl . Fotkala sam ga mobitelom ali ne da mi prebacit na comp sliku (moram nac neku dobru dusu da mi pomogne). Lukas je odusevljen a ja se unatoc ponosu kako nam je super ispao :luv ipak nadam da ce iduce godine izabrati nesto jednostavnije (po mogucnosti nesto sto se moze kupiti :p ).

Aj molim te stavi slikicu jer moj sad odjednom zeli biti Wall'e :roll: , pa da kopiram tvoju ideju :klanja

16 vel 2009, 13:28

Samo da znas da sam tjedan dana radila kostim :lol .
Stavim fotku, ako ne drugacije slikat cu ga veceras doma.

16 vel 2009, 15:05

A nisam rekla da ce biti tako savrsen kao tvoj :lol

17 vel 2009, 14:33

:lol
eto ti ga
slika
Kutija je obljepljena samopljepljivim tapetama zute i crne boje. Detajli su od srebrne ljepljive trake.
Komandna ploca su sljokice iz hobby ducana.
Natpis je od samoljepljivog kolaza. Crvena lampa je straznja lampa za bicikl koja se samo zakvaci na kutiju (i blinka ;) ).
Izraubani look postignut akrilnom tamno sivom bojom koju sam nanosila papirnatim maramicama, plus neki detajli u srebrnoj boji nanoseni kistom.
Ruke i noge su od spuzve (straznja strana je samo guma). Ruke su pobojane bijelim i crnim akrilnim sprayem. Noge samo crnim. Spuzva na nogama je urezana (skarama, pa rucno vadjeni komadici spuzve) kako bi se postigao look gusnjenice (to su jelte kotaci).
Ruke su rukavice na jedan prst obljepljene s kartonom i srebrnom ljepljivom trakom.
Maska je od kartona, isto omotanog u tu srebrnu traku, na koju je prvo ljepljena a onda i sivana tanka spuzva (zapravo je to neki papir spuzva kojeg cesto kupujemo u Muelleru), prefarbana u srebrno. Okvir za masku su stare plasticne naocale, odostraga ju drzi guma.

Sretno :mrgreen: .

17 vel 2009, 14:43

Tanja :shock: :shock: :shock:
Ja bi da si ti moja mama :lol

Izgleda fenomenalno!!!! I vidi se da je uloženo puno-puno truda!!! :5

:srca

17 vel 2009, 14:52

tanja :klanja

17 vel 2009, 14:52

Tanja, svaka cast! Genijalno! U ovoj gomili kupovnih maskara, ovako nesto je prava rijetkost :1

17 vel 2009, 15:06

Hvala hvala :bis .
Super je ispao na kraju ali je trajalo....

17 vel 2009, 15:11

tanja :klanja :5 ,genijalan kostim,genijalan!!!!

17 vel 2009, 15:12

tanja :5

17 vel 2009, 15:22

Pridružujem se pohvalama, iz grupe Wall-e obožavatelja - od ideje preko truda do konačne izvedbe :proljece

17 vel 2009, 15:37

Tanja :klanja , moj definitivno nece bit tako dobar jer tvoj je stvarno savrsen :5
Ako ga uopce buded jer moj horoskopski blizanac opet nemre imati istu ideju dva dana tako da je jucer izjavio da bi on bio lopov :roll: a kak izgledaju lopovi? :conf

17 vel 2009, 15:46

imaju maskirnu masku i u crno su obuceni + velika vreca puuuuna zlata :cool

17 vel 2009, 15:48

Ili mu mozes nabit najlonku na glavu, diš jefninije i lakše :lol

17 vel 2009, 15:49

slika
:mrgreen:

17 vel 2009, 15:59

Kak ste brze :D :mah

17 vel 2009, 16:00

Tanja, ovo je više nego super :1 :1 :klanja

Da li slučajno iznajmljuješ????

17 vel 2009, 16:17

Mozda iduce godine ;) .

17 vel 2009, 16:28

tanja, reci da lažeš. to si TI radila??? i okice??? aaaa, fenomenalno, fenomenalno!!!!

17 vel 2009, 16:29

slikat cu ga veceras sa svih strana, pa tko voli... moze ga izraditi sam :D

17 vel 2009, 17:12

Tanja, u nedjelju je na klizanju maskembal, odvedi ga, ziher će pokupiti prvu nagradu.

17 vel 2009, 21:52

u kojem terminu?

20 vel 2009, 20:29

tanja - fantasticno :klanja :klanja. Nemam kaj drugo reci.

Nasa maska nije ni sjena, ali evo da ju i ja zabiljezim.
straga
sprijeda
Odgovori