Sada je: 14 lip 2026, 06:01.

Kakve stolice uz bijeli stol?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Kakve stolice uz bijeli stol?

PostPostao/la LiKmama » 16 vel 2009, 11:53

sad sam ju uspjela otvoriti. vec sam na pocetku rekla da ja ne bih nikako stol bojala u bijelo, ali sad kad vec imate to sto imate, mislim da vam je jedini nacin da cijelu kombinaciju dignete, to da idete na skroz otkacenu shemu (ako vam se to ikako uklapa s ostatkom kuce).
ja ne bih stavljala jastuke jer ovaj tip stolice po meni ne trpi tapecirung ikakve vrste. ja bih ovako: odabrala dvije jake, zive boje tipa crvena i tamno roza, jarka narancasta i sl. i bojala stolice (ne cijele nego ili sjediste ili jednu do dvije noge po stolici, nikako ne bih bojala naslon). onda bih na sredini stola nacrtala neki oblik, vec koji ti se svidja, i pobojala ga u te dvije boje i na kraju (zapravo na pocetku :lol) nasla materijal s te dvije boje i napravila si sliku za na zid da to sve poveze.
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la Dudley » 16 vel 2009, 12:34

Likice, ti si stvarno kreativna, ozbiljno :5
Al mislim da to nikak ne bi prošlo kod nas, zbog MM-a a i zbog vrlo, vrlo šarenih apstraktnih slika koje dominiraju zidovima (ne mislim na ove koje se vide na slici, te su na svim ostalim zidovima).

olja je napisao/la:Osobito, volim bijeli namjestaj, a mislim da ce jastucici u nekoj jarkoj boji biti odlicni u cijeloj toj kombinaciji

Mislim da će ovako biti definitivno ako ništa zbog toga što ja ne mogu sjediti na njima bez da stavim neki jastuček (to mi je slaba točka, odmah me počne zezati mjehur :roll: ).
Zvala jutros Meblo, rade po narudžbi jastučiće, a i Mmama je spretna za te stvari samo moramo naći fora materijal (zeleni, ili možda crveni...), okrugli, da ne prelaze sjedište i sa dvije trakice za vezanje.
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la happy071 » 16 vel 2009, 12:57

Meni se dopada i sto i stolice. Bas to sto su bijeli daje ti puno mogucnosti za kombinovanje i igranje sa detaljima. Jastucici su dobra ideja, pa kada stavis jos neki detalj na sto (kako se zove ona platnena stvarcica sto ide sredinom stola - na njemackom je Tischläufer) pa cvijece, vaza, svijece, sta vec volis. I kada ti jedno dosadi promijenis boju i imas skroz novi ugodjaj.
Faris 15.05.2005.
Nidal 01.09.2006.
happy071
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dudley » 16 vel 2009, 14:09

U, jedva čekam da opet mogu stavljati nešto na stol. Za sada od toga ništa jer sve nabrojeno malac brzinom munje ruši sa stola :mrgreen:
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la yra » 16 vel 2009, 15:19

Baš mi se sviđa tvoj stol!
Izgleda mi kao da imaš nebrojene mogućnosti!
Ja bih stavila još bordo jastučiće i s time bi postigla toplinu u pristoru.
Čak možeš staviti one jastučiće kaj se vešu u mašnu odozada. To sam vidjela kod frendice i oduševilo me!
3.12.2003.
20.5.2007.
29.9.2009.
http://il.youtube.com/watch?v=Rr39eyEVWr0
yra
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mazilica » 19 vel 2009, 10:55

da ne otvaram novu temu, nadovezat ću se na ovu.
nedavno smo kupili stan i skoro pa ga namjestili do kraja.
treba nam još krevet i stolice. krevt stiže za koji dan, a od stolica mi je već muka.

ovako, kuhinja je od boravka odvojena šankom i crvene je boje, a odmah kraj šanka je stol, okrugli, drveni, boja je ona tamno smeđa, mislim da se zove wenge. stolice koje trenutno imamo su iz starog stana, obične drvene iz ikee, ali svjetle. i neudobne su, i ne sviđaju mi se, ja bi nešto življe, u boji.

Stol ne bi mjenjala, ali i s njim treba nešto napravit jer je pretaman (bio je poklon i neću kupovat drugi). Bojati?

e da, obzirom da je to sve jedinstven prostor od 27 kvadrata, trebala bi spomenut da je kutna garnitura naranđasto - boja lososa - boja hrđe (ajme objašnjenja), a zavjese su nježno narančaste. parket je boje javora.

Pomagajte!!!!
03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje
19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom
25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
mazilica
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mazilica » 19 vel 2009, 11:09

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/68156009

ovakve su stolice

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/departments/dining/10703/

stol je ko ovaj bjursta.

http://public.fotki.com/ivanack/kuhinja/dsc08154.html
to bi bio dio kuhinje

http://public.fotki.com/ivanack/boi/dsc08273.html

tu se vidi dio garniture, zavjese i poda.

pa sad pomozite, ja detaljnije od ovog ne mogu.
03.08.2001 kroz život hrabro , dalje udvoje
19.09.2006 stigao sa prvom jesenskom kišom
25.08.2012 kad je već nestala nada, došao kao najljepše iznenađenje
mazilica
Ovisna sam
Ovisna sam

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.