Sada je: 24 kol 2026, 23:43.

vježbe za oči

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Re: vježbe za oči

PostPostao/la breg » 16 vel 2009, 17:24

mmar :mah
Mi smo kod iste doktorice i super smo zadovoljni.Išli smo od četvrte godine do 11. na vježbe, dva do tri puta godišnje. To ti znači svaki dan dva tjedna.
Imaš tamo tri vrste aparata, ovisno koji ti odredi. Bitno je da klinca motiviraš da sjedi pola sata i da gleda u to "nešto".
Izgleda glupo, možda i smješno, ali ima rezultata. Roditelji ti klincima za to vrijeme čitaju priče. Ja sam svom stavila walkman i na slušalice je slušao priče, imali smo puno priča na kazetama. Sad je puno lakše jer nasnimiš na np3.
Vidjela si u kakvim uvjetima rade, svi su nabijeni. Nadam se da će se uskoro preseliti jer su tu privremeno.
U svakom slučaju potraži još jedno mišljenje.
Nadam se da sam ti bar malo pomogla oko tih vježbi.
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la Bubidea » 16 vel 2009, 20:43

da, da ...imas neki aparatic, na to stavi glavu ( oci ) i onda gleda unutra u nesto pola sata
i mi smo isli dva tjedna svaki dan, oci mu nisu bile centrirane, nesto tako, ne znam sad tocno sto su rekli
uglavnom, to nesto se nije vidjelo golim okom, a skuzili su tako sto smo krenuli zbog sumnje na strabizam kojeg ipak, na kraju, nije bilo
nakon dva tjedna je nestalo, jako ucinkovita stvar, jako

da, i mi smo isli na rebro
i citali smo mu price dok je gledao
:lebdi
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la breg » 16 vel 2009, 21:17

mmar je napisao/la:Hvala cure,svi kažu da te vježbe pomažu.Idemo u srijedu ujutro na pregled pa ćemo čuti što dalje.Breg nisam te skopčala,dva do tri puta godišnje,svaki dan dva tjedna?

Jedan ciklus vježbi traje dva tjedna. Znači svaki dan u ta dva tjedna ideš na vježbe u određeno vrijeme.
Mi smo išli npr. u veljači, lipnju i listopadu, to ti je tri puta godišnje

imaš jedan aparat na koji se gleda s dva oka, a na ostala dva se gleda s jednim okom dok je na drugom oku flaster.
doktor ti odredi na koji ideš
breg
Ne damo se, idemo dalje!

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.