kombiniram skupi i jeftini sampon. perem kosu svaki dan. ne zbog toga kaj se masti ili nesto drugo - nego ne podnosim leci u krevet s kosom koja je taj dan upila smog, dim od pusenja, etc, etc... brrrrrrr
- od skupih sampona koristim - neki rozi sampon (za sjaj) iz Ruze Kerastase i sad sam kupila nekakav zeleni (za suhu, debelu dlaku/debele dlaka karakteristicna je za crvenokose). plus pripadajuci regenerator
- od jeftinih - neki iz dm-a. ubi me ak znam kak se zove. naravno plus pripadajuci regenerator.
ne farbam se, sisam samo vrhove, kosa mi je malo ispod ramena, frizura blago receno - pusti me da vristim

- kosa slobodno pada i lagano mi se frcka, no, meni za posao ne treba neka uredna frizurica i pundjica a i ja se volim tako leprsavo nositi.
a kvaliteta - kaj ja znam? postane suha nakon jedno mjesec dana od sisanja pa cesto znam otici u Ruzu samo na nekakvu dubinsku njegu cisto da joj vratim sjaj i zivost (volim tamo sjest ko kraljica, jedan ciko me masira, uzivam, a mislim da nikad masku doma nemrem tak dobro upotrijebiti ko kad mi je tamo stave jer bit maske je u toplom rucniku, stajanju na glavi neko vrijeme plus masaza - to si nis nemem doma napraviti sama). doma dakle nis drugo ne radim. nikakve maske, pakunzi. ma, dobro i izgleda koliko se brinem o njoj