A ovo za pjevanje pjesme, prekrasno, djeca su stvarno kao spužve, samo ti njemu pjevaj, sve će on to poloviti

Sada je: 12 kol 2026, 19:53.
Moderator/ica: nadicab

svejedno super, u vrtiću pojede cijeli obrok sam i još pokazuje drugoj djeci da i oni moraju sve pojesti

Plava je napisao/la:Lu super za pjesmu, imam ideju....tvoj A pjeva a moj D pleše, još nam trebaju dobri muzičari i imamo orkestar![]()
, možda samo neka zgodna mačka kao prateći vokal 
faith je napisao/la:Plava je napisao/la:Lu super za pjesmu, imam ideju....tvoj A pjeva a moj D pleše, još nam trebaju dobri muzičari i imamo orkestar![]()
Imam ja bubnjara i gitaristu. Bend je skoro gotov, možda samo neka zgodna mačka kao prateći vokal
.
Plava, daj malo napiši kako vam ide s beltom, koliko ga nosi i kada?
. 

. 

na lijevu nogicu kao da nemože stati...nemam pojma što da radim..čak se spušta i puzi koliko mu je teško stajati i hodati. Sad opet neću spavati od brige...pa nije niti pao niti se udario..bar koliko sam ja vidjela. Ne kužim zašto sad šepa
. A tak nam je sve lijepo krenulo 

nadicab je napisao/la:šepanje i prehlada (gripa) imaju jednu duboku i ne baš lijepu vezu.

bili i na rentgenu i sve ali nista a on i dalje sepao dugo vremena..al to ocito nema veze s ovim vasim..najbolje da odete dokici..
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.