imam divnog sinčića od skoro 6 mjeseci koji bi se mogao igrati 0-24. Bez da jede, spava... Tj. bar se tako čini.
I dok je zaigranost jako lijepa inače, stalno se smije i stalno je spremam nešto izvoditi - dok se treba hraniti to postaje noćna mora. Istog trenutka kad ga se stavi u krilo ili u hranilicu počinje durenje. Usta se čvrsto zatvore, počinje se izvijati, okretati glavu, ritati, dizati... Ljuti se, plače, stenje, i napinje. Ponekad upali pjesma, ponekad neka igračka, ponekad tv... Ponekad ne treba ništa (sve rijeđe), ali ponekad ništa ne pali. Ponekad njemu suze cure od jada i muke, a ja ga hranim.
Nije on bio oduvijek takav, eto, počelo je nekako kako je navršio 5 mjeseci.
Znam da treba ostati miran, i da je to najbolje rješenje, ali npr. danas, dok me ozbiljno lupa pms - on me izluđivao do te mjere da sam zamišljala kako vrištim i na taj način se smirivala. Mislim, mali je doslovce gutao hranu i cendrao. Čim smo bili gotovi s klopom, podigla sam ga, on se podrignuo i nasmijao...
I još bi to sve bilo nekako podnošjivo, tješim se da je sve to samo faza, da nema tog slabog refluksa. Što znači da bi on trebao jesti u miru ili počinje bljuckanje. (da, idemo i kod doktora ovaj tjedan na pregled da nije slučajno ipak nešto s trubućićem)
Nego, sve mame koje ste imale ili imate takav problem - molim pomoć. Napišite koji su trikovi najbolje palili. Ili još bolje, utješite me spoznajom kad mogu očekivati da će to proći. Ili kako mogu spriječiti da se takva situacija dogodi.

), zato i pitam mame ako su imale iskustva da podijele neka rješenja sa mnom koja polako ostajem bez ideja.