Sada je: 11 kol 2026, 18:33.
Moderator/ica: nadicab
Za mene je to velika stvar, jer sam strašljiva i nesigurna pa nikako da počnem sama iako imam dozvolu već skoro 2 godine. Malo je tu kriv i mm, koji me je u početku previše kritizirao, ali kad sam mu rekla da ako nastavi tako, neću uopće produžiti dozvolu (sad je daju prvo samo na 2 godine) promijenio se i počeo me je i hvaliti za ono što mi ide, a uz kritike je počeo dodavati i ohrabrenja da se sve to može vježbom pa sam eto počela. Sad već vozam i sama, doduše na kraće relacije i di nema previše kompliciranog prometa, ali da moram sad bih već pošla i u centar. Eto, radujem se toj vožnji ko malo dijete slatkišu, jer mi je bilo stvarno potrebno da ne ovisim o tome kad se mm ide u šoping ili na kavu kod prijatelja. Još mi je knedla u grlu svaki put kad upalim auto, a kad vidim druge aute na cesti molim Boga da ne idu kud i ja, ali valjda će i to proći. Govorim sebi da moram i da nema odustajanja i zaklela sam se da ću svoju djecu dati u auto školu čim budu punoljetni, jer u ovim se godnama
puno teže uči. Dobro, sad sam vas dobro ispilala
pa mogu ići raditi nešto korisno. 

Lidija je napisao/la:Znam da treba ici dalje, ali meni se od jucer ujutro bas i ne pije kava.
. Ja je nisam poznavala ni privatno, ni s foruma, ali me je vijest svejedno jako rastužila. Tebi i svima koji su je poznavali
.

. Oprostite ako sam koga uvrijedila, baš sam prava guska

MaMi je napisao/la: kupila si tablete i usput kupila kolače. I sada tamanim tablete za mršavljenje i kolače i baš mi je dobro.
, zato moje dijete ne uspjevaju, ja kupim samo kolače
.

i jesam jahala
(devu, naravno) i pušila iz nargile
ili ostanak bez kofera ili 8 sati čekanje presjedanje aviona). Izračunali smo da:
ali nisu trebali ići u bolnicu, pa računam da je to ipak dobro.
.
, a i vi bez njih. 

Možda za smještaj u starački dom kod Penića (onaj majmun koji je prije radio u Caritasu, a sada tjera biznis s udomiteljstvom
).

).

MaMi je napisao/la: Pa sam lovu uzela sama, kupila si tablete i usput kupila kolače. I sada tamanim tablete za mršavljenje i kolače i baš mi je dobro.

vidi se da si se odmorila..
danas sam umjesto teretane ostala doma,nkon sto sam odvezla malog u vrtic i vratila se u krevet

flipper je napisao/la: evo ja za početak imam čokoladne kuglice i želju da si kupim leg magic ... ide li to jadno sa drugim?
ma to je super za početak... već od same želje da kupiš leg magic se smršavi, kad ga kupiš (ja to iz osobnog iskustva) ide malo teže
. nadicab je napisao/la::mrgreen:
a molim da me se izreferira o imenu tih tableta jer u Egiptu ima jako finih slastica koje sam, jel'te. morala probati
. 
Plava je napisao/la:Cure i ja se priključujem dijeti..ja ću kolače a vi tablete...
.
!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.