Sada je: 01 kol 2026, 10:10.
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Postao/la Nađa » 25 vel 2009, 11:59
Sljedeće sedmice putujem u Italiju - turistički.
Za 4 dana (jako malo, znam

) treba da obiđemo Firencu, Pizu, Padovu i Veneciju.
Šta bi ste mi preporučili da obiđem sem onih poznatih znamenitosti i naravno, preporučite mi mjesta gdje bih mogla obaviti brzi šoping prvenstveno za djecu.
Hvala

-

Nađa
- Povremeno i pišem

-
Postao/la kranjica » 25 vel 2009, 16:58
U centru Firenze imaš Zaru i to dvije i ima super stvari za djecu
(a i za velike
)Sorry ali to je jedino kaj znam kad sam bila u Italiji nisam baš nešto kupovala krpice više sam se usredotočila na nekakve stvari kaj se nemogu kupiti kod nas tak da neznam ništa drugo.Možda se još kaj sjetim pa javim.A za vidjeti ima super stvari ali ja sam totalno oduševljena Italijom da da sam ja pristrana.Moja preporuka ti je da u ovim većim gradoivima vidiš samo ono kaj se baš mora vidjeti tipa kosi toranj i sl. jer manji gradići ipak imaju više šarma(barem meni)
Ah da ako ogladniš u Firenzi ima super restać koji se zove ZsaZsa i blizu je tržnice a klopa je izvrsna.Poznati su po tripicama (ja ih ne jedem ali mm koji ih obožava je rekao da su to jedne od najboljih koje je pojeo u životu i naručio je repete) ali i sve ostalo je super.
luda kranjica
-

kranjica
- Povremeno i pišem

-
-
Postao/la saptacica » 03 ožu 2009, 10:16
Nadja, mislim da u tako kratkom vremenu možeš obići samo te poznate znamenitosti i ništa drugo

.
Ne možeš stići i gotovo. Za shopping ti neznam, osim da u Veneziji sigurno ne, ako ne misliš djecu oblačiti u Chanel

.
Hrana - e pa za to nema zime, oni naprosto dobro jedu. Svugdje!
-

saptacica
- Skoro doula
-
Postao/la Beppa Joseph » 10 ožu 2009, 15:38
Mi u Italiji volimo jesti u lancu restorana koji se zove Pizzarito-Pastarito. Ima ga po većim gradovima, ako te zanima pogledaj na netu.
Nisu skupi, porcije su obilne, a vrlo je fino. Funkcionira tako da odabereš vrstu paste i vrstu umaka. Za nas koji smo davali oko 10 eura za hranu je to bilo izvrsno.
Sad si baš mislim ima li ih tamo gdje putuješ, no nema veze, ako naiđeš- da znaš.
Edit: pogledala sam i vidim da ih ima u Firenzi.
Post 21,6
-

Beppa Joseph
- normalna mama
-
Postao/la Ida » 13 ožu 2009, 19:58
u Veneciji sam kupovala krasne cipele i sandale... ne sjecam se imena prodavnice, ali imaju finih
Kiki 2003
Koko 2004
Kiko 2006
-

Ida
- Povremeno i pišem

-
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju.