mamashnita od noje je napisao/la:Lena je napisao/la:Ja sam totalni protivnik usisavača na vodu, ali to valjda i vrapci na granama već znaju. Nikad, ali nikad više. Zašto? Zato što mrzim da mi čišćenje istog traje duže od usisavanja. Elem, prodala ga i investirala 1800kn u Rowentin Allergist. Prezadovoljna. 2100w i peglaj miško.
ciscenje traje dobrih 5 minuta. i manje.

Svaka čast. Onda ili brže čistiš od mene ili je tvoj na neki super truper sistem kojeg moj nije imao. Isprazni vodu, odvoji filter, pokupi svu kosu i sve ostale pizd.... koje su ostale na rubu posude, pa ponovo uli čistu vodu da se do kraja isprere, pa prosuši filter, ma da ne bi više.
Dosta sam pratila PRF vezan uz stanovanja i po drugim forumima i primjetila sam da su se manje više svi žalili s identičnim pritužbama vezanim uz vodene usisavače. Nitko ne osporava da oni ne čiste, nego baš to čišćenje samih uređaja svaki put nakon uporabe. Kuma ima Zepterov i žali se na istu stvar.

Moj sadašnji usisavač po pitanju higijene odrađuje jednako kvalitetno kao i vodeni, a po pitanju naknadnih radnji, trebam ga samo pospremiti u ormar.