Sada je: 09 lis 2026, 00:42.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

vec sam se vidjela kak u rukavicama izvlacim mokre slijepljene dlake 

mamashnita od noje je napisao/la:nista ne izvlacis, rekoh ti da ne slusas lenu![]()

;

jer znam da posli moram vadit i čupat prstima. nakon toga moram oprat kadu i čitavu kupaonu jer mi se sve gadi nakon toga.
to je tako smrdilo da sam se skoro ispovraćala. onda je još taj miris ušao u plastiku i ne mogu ga se riješiti pa smrdi cila kuća kad ga uljučim, čak sam kapala i esencijalna ulja al bezuspješno. bljak.

Laurini je napisao/la:Vidim da tražite usisavače pa da vas pitam da li je netko od vas čuo za Rainbow? Je da je skup ali ima puno kombinacija za na rate a i odlična je stvar.nema ga po novinama jer se reklamiraju samo putem prezentacija i kao nagradu dobiješ dubinsko čišćenje madraca. ako nekog zanima čisto da pogleda i dobi čišćenje madraca neka mi se javi na pp pa ću vam dati broj osobe koja to radi. inače on ima puno funkcija...
MalaSirena je napisao/la:ali ga je cijena od 25.000 kn dobro ohladila

LiKmama je napisao/la:MalaSirena je napisao/la:ali ga je cijena od 25.000 kn dobro ohladila
Ma daj, molim te. Nema tog saugera koji vrijedi ni blizu toliko. Pa sve da je u njemu robotic koji sam lunja kucom i sauga.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.