Sada je: 11 kol 2026, 22:40.

Skraćeno radno vrijeme- obrasci

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Skraćeno radno vrijeme- obrasci

PostPostao/la Sanja » 16 ožu 2009, 23:37

Svi koji rade na srv moraju predati obrasce do 5. u mjesecu. Dakle plaća za 3. mjesec se predaje do 5.04.Nemojte se zaeznuti jer smo na CZSS mogli donositi obrasce do 20.u mjesecu.Jadni oni roditelji kojima je obračun plaća kasnije.
Provjerite! :baba
Da nebi bilo pojeo vuk magarca!
Naravno, obrazac se predaje na HZZO. U Splitu je to šalter IZMEĐU 7. i 8.šaltera :rolf
Split ne može poslati poštom jer taj šalter ne postoji!
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Skraćeno radno vrijeme- obrasci

PostPostao/la faith » 17 ožu 2009, 08:00

Pa ne kužim, nama je obračun plaća obično do 10. u mjesecu. Šta to onda znači za mene, da ću čekati za taj dio plaće zapravo do drugog mjeseca?
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Sanja » 17 ožu 2009, 08:14

Nemam ti pojma ! Jučer sam dobila tu informaciju kad sam zvala HZZO. Molim vas provjerite kako je u Zg i ostalim gradovima jer često službenici pogriješe.
Mene ovo šokiralo.Večini ljudi firme šalju obrasce, baš će Ekipe iz računovodstva letat po HZZO-u..
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mammamia » 17 ožu 2009, 10:09

Sanja je napisao/la:U Splitu je to šalter IZMEĐU 7. i 8.šaltera :rolf
Split ne može poslati poštom jer taj šalter ne postoji!

:shock: Mene se to ne tiče osobno, jer nisam iz St i ne radim skraćeno, ali sve što se vama događa shvaćam osobno i ne znam bih li se :rolf ili :place . A i to o obrascu koji treba predati do 5. u mj... :roll:
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Sanja » 19 ožu 2009, 08:01

Smješimo se to je pametnije. Ma bolje bi bilo da nam zakon ništa nije dao nego da nas više ponižavaju.
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Djeni » 19 ožu 2009, 12:25

u Dubrovniku treba predat do 10. Do 10 se unose podaci, a ako se do tada ne preda placa ide u iduci mjesec. Poslije obrade place u roku od dva dana se treba predat na HZZO.
Lamia 18.09.1997
Lana 27.08.2003.
Leila 18.08.2009
Djeni
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la anita3773 » 22 ruj 2009, 10:31

Molim vas, trebam hitnu informaciju: koristim skraćeno radno vrijeme (imam curicu s težim oštećenjem zdravlja). Zapravo, vraćam se na posao nakon porodiljnog ( treće dijete). Radno vijeme mi počinje u 07,30 što mi ne odgovara. Moje pitanje glasi: moram li počet radit odmah ujutro, ili moja 4 sata mogu odraditi u tijeku 8 radnih sati tijekom dana???? Trebam i uporište u Zakonu, obzirom da moj poslodavac traži da mu napišem zamolbu sukladno zakonu da bi je odobrio! :conf

Unaprijed hvala!!! :mah
anita3773
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mamashnita od noje » 22 ruj 2009, 22:16

meni je receno da se ta 4 sata treba odraditi u vremenu koje je najpogodnije za dijete :dunno
ali ja imam okej poslodavca kojemu sam to samo tako rekla i sama sam rekla kada bih dolazila i odlazila.
cure?
mamashnita od noje
Muza

PostPostao/la faith » 23 ruj 2009, 09:53

Ja sam se isto uspjela dogovoriti na poslu u vremenu koje mi najbolje odgovara. Ne znam da li ima nešto u zakonu o tome.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 24 ruj 2009, 10:34

Zakon ne definira kada treba početi raditi; samo veli da majka ima pravo na rad s polovicom radnog vremena.
Znači, dogovaraš se sa posladavcem
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Nuna » 26 ruj 2009, 18:08

Jedna kolegica na mom poslu radi od 8 do 12,ijednako je nase radno vrijeme od 7.Mislim da njoj tako odgovara zbog sina.Definitivno znam da se posebno dogovarala sa seficom. :)
slika
Nuna
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.