mislila sa na
škodu octavija combi
megane grandtour
pugeot 307/308 sw-vidjela sam da taj ima 3 sjedala odozada
seat altea
xsara picasso mi se jako sviđa, ali ne će biti moguće iz sad nebitnih razloga
ideje?
Sada je: 09 kol 2026, 21:17.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

nema šanse da nema mjesta odostraga, a svako dijete ima svoj podešavajući sic (nije klupa)
)

IINA je napisao/la:alkemičar, kakvih ukusa![]()
Prostor je prostor![]()

iris je napisao/la:Renault Scenic - stanu dvije sjedalice i velika odrasla osoba, super je što nema ono povišenje u sredini i zaista ima dosta prostora

),hm,čini mi se da je iza jako velik onaj središnji greben na podu.svakako moram doći sa sjedalicom, zasad je ocjena nekih 3-4
za kojeg gledam da prtljažnik ima prostor od 674 litre ( toj 570 po nekoj drugoj klasifikaciji?) a škoda karavan 580 (po nepoznatoj klasifikaciji)

. A noge skučene isto. S time da to auto nije lako za vozit, po meni, ima guzicu veliku, a jako je nisko.

skorpionka je napisao/la:Uglavnom stvar je jednostavna, tko treba straga tri konkretna sjedala mora traziti auto koji je tako izveden straga a ne ove koji imaju dva plus ono uzvisenje koje i nije predvidjeno da se na njemu sjedi nego da se tu spusti onaj naslov debeli za ruke i da sjede dvije osobe straga. A ta razlika se vidi na oko., tj imas ili tri naslona za glavu straga uz ziceve ili samo dva (vecina).

saptacica je napisao/la:skorpionka je napisao/la:Uglavnom stvar je jednostavna, tko treba straga tri konkretna sjedala mora traziti auto koji je tako izveden straga a ne ove koji imaju dva plus ono uzvisenje koje i nije predvidjeno da se na njemu sjedi nego da se tu spusti onaj naslov debeli za ruke i da sjede dvije osobe straga. A ta razlika se vidi na oko., tj imas ili tri naslona za glavu straga uz ziceve ili samo dva (vecina).
Točno tak. Nema udobnosti bez ovoga.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.