Ok, ok uvjerile ste me!

Jucer sam dva puta izdajala - jednom da je treniram pit na flasicu i jednom da smrznem.
Dala sam joj papat 60ml i htjela je! Sad cemo svaki dan ili svaki drugi jedno papanje na flasicu da budemo sigurni...
Drugi put sam izdojila za smrznut - ali toga je ostalo samo 30ml...
A nist, budem tak svaki dan po malo...
Naime, ja nemam nikakvog problema s izdajanjem... Martu sam dojila do prek 2 godine i znala sam u tom periodu biti i do tjedan dana odvojena od nje pa sam bez problema sve rijesila izdajanjem - ekspert sam u rucnom izdajanju pa mi to fakat nije problem.
Problem mi je sto nemam viska - osim tak 20, 30ml dnevno... al dobro, fakat ste me uvjerile, budem svaki dan po malo...
A s izdajalicom mi ne ide. Ne znam vam objasnit, ali super mi ide rucno pa valjda ni nemam bas motivacije valjda privikavat se na to. Osim toga, vratila sam je frendici od koje sam posudila.

Ja smrzavam u male frutek flasice (sterilizirane ofkors) jer ih imam brdo doma...
E sad, mene zanima
koliko beba pojede izdojenog u jednom obroku - ja bih rekla 100-150ml? Kaj vi mislite?
Mislim, kak cemo procijenit koliko joj treba otopit za jedan obrok?
I da ne ostane misterija - idem na vjencanje koje ne mogu niti zelim propustiti, a ne bih bas vodila malu bebu u zadimljeni restoran s glasnom muzikom... - zato je hocu ostavit u miru doma s didom i bakom.
I da, s izdojenim mljekecom.
Hvala cure.