U nedjelju sam brisuci Lucu nakon kupanja - primjetila ispupcenje povise pupka joj. Naravno, odmah panika. Nju to na dodir nista ne boli, dapace, tvrdi da ju skaklje...
U ponedjeljak nas je dokica uputila djecjem kirurgu, sumnjajuci na herniju...
I, eto, danas nas je primio - Luce je narucena na operaciju 29.04., a ja sam... Malo je rec sta sam.
Dakle, napipao joj je i potrbusnicu, i ona je iskocila, a opipao je procijep i ispod pupka...
Sad nam slijedi odlazak u anesteziologa, pa svi moguci pregledi...
Ja se samo pitam - kakva sam ja to majka kada nisam primjetila tu izbocinu i ranije. Mogu se zakleti da je prije nedjelje nije bilo, ali svejedno, grizem se iznutra.
Jeste li imale iskustva s ovako necim? Kako su klinci izdurali operaciju? Koliko traje oporavak? Na sto moram paziti?
Trebam li Luciju sada, do operacije, sprijecavati u njenim aktivnostima? Napominjem, malena ima dionice Duracell baterija, u pokretu je 24/7.

Mi isto idemo krajem cetvrtog mjeseca operirati kilu.Taj procjep znaci da se misici nisu spojili pa ih trebe zasiti(takva je nasa dijagnoza).Petra ima kilu od rodjena doslovce,ali tek sad ide na operaciju,tako da se nemoj gristi bezveze da si trebala i ranije uociti,to moze malo i cekati.Sto se ukljestenja tice,to su rijetki slucajevi,nema veze sto je u pokretu.Mene je isto strah,iskreno najvise anestezije,znam da je operacija mala i nista strasno,ali mene je uvijek i najvise strah anestezije.I meni ce biti drago ako mame koje su to morale nazalost proci,da podijele iskustvo s nama.