Sada je: 24 kol 2026, 12:36.

proslo je sve ok
ja nisam htjela otezati, bilo mi je super kad je bio zdrav u komadu pa da to rijesimo sto prije 

maja3 je napisao/la:Kak iz prsta vadite kks, sedimentaciju i vrijeme krvarenja?
Koliko ja znam to ide iz vene (osim ako vi ne morate raditi različite pretrage)

maja3 je napisao/la:Kak iz prsta vadite kks, sedimentaciju i vrijeme krvarenja?
Koliko ja znam to ide iz vene (osim ako vi ne morate raditi različite pretrage)

Ciara je napisao/la:a dali se kod anesteziologa mora doći sa nalazima krvi i ekg-om ili ne?

, samo razgovor sa anesteziologom. 

SonjaV je napisao/la:L. su vadili krv i pregled onako kao za cijepljenje (pluća, grlo).
Bio je dva sata na operaciji što je proteklo u redu.

, pa malo preslušala pluća i pitala nas podatke o težini i eventualnim bolestima - 5 dana nakon toga dijete na dan operacije dobilo virozu (nije bio u vrtiću, prilično se kontrolirano kretao tih dana kako nam se operacija ne bi poremetila) - ali mu nisu dali ništa jesti ni piti
od noći prije do podneva kada nas je kirurg "otpustio". Imali smo sreću što smo dobili novi termin operacije unutar vremena u kojem su još vrijedili svi nalazi (mislim, nekih mjesec dana) pa smo po rješavanju viroze obavili sve.
), predvečer su rekli da smije nešto tipa voćne kašice/pudinga i sl. i dvopek ili štapiće i čaj

Volvo je napisao/la:Za postoperativno vrijeme (kao i ono pred, bez ića i pića) - dijete skoro dehidrira, Klaićeva je na kirurgiji jako grijana, čim su mi dozvolili tutnula sam mu vodu (nije mu "sjeo" onaj bolnički čaj), kako je operiran do podneva iza 15 su mu dali juhu (rekli da mu dam u 2 navrata da ne dođe do povraćanja, nakon 2. runde moj gladuš pitao "Što ima dalje za jesti"), predvečer su rekli da smije nešto tipa voćne kašice/pudinga i sl. i dvopek ili štapiće i čaj
. Možda pretjerujem, ali meni tih par sati nakon njegovih operacija je bila živa trauma. A kad se sjetim djece kojima nisu uspjeli namjestiti slomljene kosti iz prvog puta, pa su drugi dan prolazili opet isto
. Strašno. Jedan maleni iz sobe je imao totalno bijele ispucale usnice koliko je bio isušen nakon dvije operacije. Strašno, strašno, strašno.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.