i ja mislim da ce spustit, jer ti ces se sad opredijelit za novi zakon koji ti omogucava taj pd do 8 god, a tada te obuhvaca zakon u cijelosti, pa tako i odredbe o iznosu naknade.
ja sada skupljam papire i nosim ih drugi tjedan na hzzo, jer mi krajem svibnja istjece. ja se samo nadam da se necu odma morat opredjelit izmedu zakona, ja bi do daljnjeg furala po starom (radi vece naknade) pa ako ce sa 7 god postojat potreba da produljim tada bi to ucinila i onda bi vjerojatno bila manja naknada. iskreno se nadam da tako moze.
za one koje interesira procedura, na hzzo-u na zajednickom salteru (bar kod nas) se zatrazi obrazac za produljenje dopusta, tj zahtjev za priznavanje prava, taj obrazac se ispuni i uz njega se jos dostavi rodni list, prijedlog izabranog doktora djeteta lijecnickom povjerenstvu (uputnica), sva med. dokumentacija, potvrda poslodavca oba roditelja o radnom odnosu u punom radnom vremenu- na odredeno il neodredeno vrijeme, naziv odgovarajuceg drustva korisnika 2 stupa mirovinskog osiguranja i broj tekuceg racuna na koji ce se vrsit isplata.
eto, i rekli su da neke slucajeve zovu da dodu s djetetom a neke ne, ovisno valjda kolko mogu dobit uvid u stanje djeteta iz med. dokumentacije