Sada je: 12 kol 2026, 17:55.
Moderator/ica: nadicab

.
Ma stvarno sam pukla.A pitanjce je sljedeće da li oni Vama u šetnji vole nešto popapati što baš nesmiju s poda. Moj dragi pasić kao omiljenu poslasticu ima nešto što je jako ružno a čine ga ljudi kako bi se malo olakšali svoj probavni trakt(nadam se da kužite), jer dok ovo pišem i sama pomisao na to mi se povraća. Danas ga je moj svekar izveo u šetnju i naravno bez povodca u obližnju šumicu i vratiomi ga a kako je kišilo morala sam ga oprat a kad me je zapuhnuo dah pala sam u nesvjest.Joj mogla sam ga zadavit .svekar brž bolje doma a pas u kadu. Imam sreću što se nevalja po nekim lešinama po šumi jer znam moja susjeda ima labradoricu koja to radi E kad se gospodin sredio legao u svoju košaru i spava ko top. Boli njega uvo što ja nakon toga nisam mogla niš usta stavit 

, bez brige, i ovi naši obučeni vole popapati svašta sa strane. Njima je to u duši . Aron nije tip od kakice na cesti ali će zato pojesti sve drugo čega se dočepa, a uvaliti se u lešinu mu je poseban specijalitet. Ima jedna velika livada na kojoj ga obično pustim da se istrči i izludira i tamo je dva puta uspio pronači nešto u šta se naravno uvaljao ko veliki. Tako je smrdio da sam ga jedva dovela do doma, odmah je išao na kupanje. Bljak. Ne volim se toga ni sjetiti.
).

.

.

čula sam za to ali da se baš desi nekome poznatome - sva sreća da je Zoran bio.

.
. Z je rekao da nije isključen epi napad, ali da može biti i od udarca u glavu. Ima poštedu ovaj tjedan i nesmije trčati. A nekak mi se promjenila, možda to prođe, čini mi se da je mirnija. Čak i nije puno reagirala na Domija jučer. Malo su se poigrali i onda je ona uglavnom spavala. Vidjet ćemo, nek se sad odmori. 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.