Sada je: 12 kol 2026, 01:24.
Moderator/ica: nadicab

i da bi ga sigurno mogli ubaciti u taj svakodnevni..kak se vec zove..i to bi bilo svaki dan po 8 sati..s tim da bi ga mogla ostaviti pol sata prije i doc po njega pol sata kasnije,nakon posla jelte..i da bi mu terapije fino bile rasporedene kroz tjedan i da bi imao dorucak,rucak..i da bi to izgledalo zapravo ko u vrticu..samo kaj bi imao i terapije..zaposlili i bi i odgajatelj(e)a..velim kak ih ima malo a te djece dosta..a ni oni sami ne znaju kaj bu bilo..dal ce zaposliti jos ljudi ili ne..i da oni nemaju toliko djece u maloj kuci za koliko se sprema smjestaj..da ne znaju odkud budu sva ta djeca dosla..

MaMi je napisao/la:Evo, samo jedan kratki komentar. U Maloj kući trenutno imaju zaposlenog jednog logopeda. Govore o individualnoj terapiji, djeca koja će biti korisnici Malog doma imaju gotova sva potrebu za logopedom, pa ne znam baš koliko će se često ta individualna terapija s logopedom odvijati. No, možda se nebo smiluje pa zaposle u ovim teškim vremenima još pet logopeda.

pokusavam razmisljat da bu sve ok jer ne znam kaj da drugog smislim..

kokolino je napisao/la: planira se zaposljavanje njegovatelja, odgajatelja, psihologa, fizioterapeuta i logopeda.

jer sami ne direktiraju ustroj
maksimalno trude da se standard zadrzi

I sam veliš da se ne zna i da nitko ne zna kako će izgledati MD. to i mi velimo i to nas jako, jako brine.
)
, nazalost u nekim nasim referentnim centrima roditelj ide van. ali o tome necemo.
, al bi neke specijalizirane tretmane koje mi nudi mala kuca volio zadrzati. ako ne, rado cu ih platiti. poput vidnih stimulacija i fizio + vibro koji nam iznimno pomaze (e da, inace naplacuju 150kn sat vremena terapije i mislim da to nije puno kako drugi deru - te cure se jaaaaako trude). 

Mi smo uključeni u razne habilitacije tri godine, svašta smo vidjeli i svašta proživjeli i preživjeli. Da, u Maloj kući je simpatična i draga ekipa na okupu, prijateljski raspoloženi, no kućna atmosfera koja tamo vlada ne znači da se rehabilitacija provodi dobro.

abegi54@htnet-dsl je napisao/la:A meni u u ove tri godine najstretniji je dan bio kada me moje malo sunce poljubilo.Možete samo zamisliti koja je to moja sreća bila.

flipper je napisao/la:sljedeči tjedan u emisiji je tema upisi u vrtiče i škole djece sa pp

flipper je napisao/la:zna li netko e-mail za kontakt Ane Tomašković za emisiju normalan život?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.