Sada je: 02 kol 2026, 00:36.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Lena je napisao/la:Ništa manje nego u Mariboru ili Ljubljani. Na dva kata je, tako da su mogli doći razočarani samo po pitanju trenutne ponude H&M-a a ne baš ovog dućana. Barem sam se ja tako uvjerila.

mi vec godinama idemo u celje. Em sam uvijek nasla kaj sam trebala, em je C&A preko puta, a pokraj njega je sportski outlet ducan sa jako jeftinim markama tenisica i sportske opreme. Tam smo zadnji put kupili putnu torbu za 15 eura, a malo je manja od naseg bunkera.
Uglavnom, u celjskom city centru imas i fini restoran (Intersparov). Ducana ima jako puno, vidi na njihovim stranicama (city center).
,sebi sam sve kaj sam kupila kupila ovaj puta u C&A.

Helena71 je napisao/la:Oftopic - mene uvjeravala sestra da se slovenskim policnikima ne da dokazati da nismo isli autoputom i da nam mogu odrapiti kaznu jer nemamo vinjetu

Ja sam zvala Hak i rekli su da misle da se ne može jer jedan maleni komadić prije Celja treba ići autoputom, a na karti sam našla neku malu cesticu prije Celja gdje se možda može proći, a da se uopće ne ide na autoput?! Zato smo zadnji puta išli do Maribora jer do tamo definitivno nema autoputa... 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.