Sada je: 02 kol 2026, 17:34.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Ovi raznorazni dodaci mi se cine kao bacanje para i, sto mi je jos gore, samo mi se nepotrebne stvari gomilaju i zauzimaju prostor.

! A mali uživa
.

.

namjestim tus na skroz blagi mlaz, pokvasim, nasapunjam sprijeda, operem kosicu, saperem, okrenem na trbuscic i drzim dijete na ruci dok operem ledja, saperem i to je to. Citavo kupanje traje 5 min. Na taj nacin mozes okupati dijete i u plitkoj kadi-tus kabini. Tek kada su porasli da mogu sjediti pocela sam puniti kadu da se mogu igrati.

) koji se skida. savijeno je u obliku slova L samo sa manjim uglom tako da kad stavis dijete bez problema "samostalno" stoji tj ne klizi.

jale je napisao/la:draga, nemam sliku nazalost, ali ja sam kupila za neku smijesnu svotu cca 5-6 eur u sarajevu (a sigurno ima i kod vas negdje) zica koja je presvucena frotirnim peskirom (rucnikom) koji se skida. savijeno je u obliku slova L samo sa manjim uglom tako da kad stavis dijete bez problema "samostalno" stoji tj ne klizi.
trazicu sliku, proizvodjac je cini mi se pcelica maja ili tako nesto. i koristili smo to cak do momenta dok nije samostalno sjedila. odlicno a jeftino a pri tom se opere sa njenim peskirima

) i jednostavno a korisno. Koristili smo je baaas dugo. Sogorica svoju malu jos uvijek kupa na tome iako curica ima par mj. preko 2 godine 

snowwhite je napisao/la:happy drago mi je što si ti svoju bebu od 4 mjeseca kupala u kadi ali recimo ja nemam kadu već samo tuš kabinu pa je to nemoguće.

39 kn ak se dobro sijecam

frrr je napisao/la:podložak kakav si ti linkala smo mi uredno stavljali u tuš kabinu. zapravo, još uvijek ga stavljamo, iako je već kilu teža od porpisanih maksimalnih 8 kila, do koliko je dozvoljen podložak.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.