Sada je: 12 kol 2026, 23:47.
Moderator/ica: nadicab
.
, još samo da mi uleti neka dobra prilika pa da ih prošetam i vani
. 
ja sam si danas gledala neke tenisice..al nis..nije bilo broja
nije da ju nes prevec slusam al ajd..valjda ne bu lose..
. Volim, volim štikle, pa se onda tu i tamo malo nagradim 

. A moja kupnja štiklica izgleda o vako stanem u dućan gledam petu gledam ravnu cipelicu ili pak tenisicu i kontam ma bolje će mi doći nešto praktično, jer imam snečim kombinirat. Jer petica imak zahtjeva neke finije stvari a ja se kao furam na sportivu. Ma moš mislit ja i sportiva sad sjedim doma ukočena ko neka starica (vi starije nemoj da se vrijeđate) 

, morala sam ih malo naslagati.

.A što se tiče mjuze i ja sam roker u duši . U2 nešto baš nisam ljubitelj, ali deep purple, led zeppelin rolingstone a od mlađih pearl jam, a onda me mm zeza kad pustim da sam ful djetinjasta, ali nevidim zašto
Ja furam svoj fil pokušavam klincu to sfurat ali mu je prežestoko malo on više voli klasiku i to molim te klavir. E to kad netko svira tu je ko bubica.
. 

Htjela bih nove zavjese i tepih u dnevni, a voljela bih i zidove prefarbati, ali se mm to sve baš ne da, pa se bojim da ćemo opet farbati jedino jaja.
Nagovorit ću ja njega kad-tad i na ovo ostalo, samo trebam malo više koristiti neke ženske argumente
.
Zbilja bi ponekad tresnula po nosu te terapeute koji sve znaju o našoj djeci i nama.
MaMi je napisao/la: Za sutra moram malom za terapiju napraviti nekakav vlakić od kolaž-papira. Kao trebao bi i on to raditi sa mnom, ali njega uopće ne zanima tako nešto, i onda ja večer uoči terapije kampanjski radim što smo dobili za domaću zadaću. Apsolutni sam netalent za ručni rad pa da mi je muka od tog posla...
?MaMi je napisao/la: Kaže ona meni: "Da, nemoj biti nesretna jer takva djeca mogu pružiti puno topline...Imam ja dosta roditelja takve djece u terapiji pa znam.."
. Glavno da te smirila i opustila MaMi je napisao/la:Faith, pa koliko ti imaš stvari koje ne nosiš u ormaru?
, uglavnom strpljivo čekaju da smršavim

i zivo mi se svira..

ucim ko blesava svaki dan do iza ponoci..a mali je svako malo kod bake i dede da ja mogu uciti..evo sad ga nije bilo dva dana..oni su ga vodili u vrtic itd..tako mi fali..
jedva cekam da ovo sve zavrsi..
brzo ćeš ti to srediti.

saljem cmokic da izdrsis..jos malo i gotova si, al iskreno divim ti se.vec sam ti pisala da ja nemam volje ni snage dovrsit svoj, a jos mi nekih 8 komada ostalo..i ima da posle proslavis kak spada! 

ima i ti da se primis tih ispita i sama sebi velis 'ak je mogla ona,mogu i ja'..jasno?

al micica moja ja sam sretna ak si na tjedan procitam 40-tak strana greenspana, uz lovrin ludi bioritam sretna sam kaj znam di mi je glava, tak da neznam di bi jos umetnula prekrasno gradansko pravo i ostalu mu bracu..a da ne pricam kak sam nekak kroz svo to vrijeme i otupila, il me sam pere takav osjecaj??
mislim kad mi treba duze vrijeme da skontam neke stvari koje cujem sa dnevnika onda znam kolko su mi se mozdane vijuge ulijenile, al dooobro..

samo ne kuzim jel to ispit za engleski il za doktorski
sorry..

i pečemo pogaču pa
može doći. Obožavam Uskrs!
A otkad sam prošle godine izumila farbanje jaja bojama za prste, radujem se tom farbanju više od djece. Ove sam godine čak i uspjela ispuhati jaje (trebalo je Mihaeli za vritć). Sretan Uskrs svima!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.