pa me sad zanima kolko u principu iznosi doznaka, pa da otprilike znam kolko cemo trebati doplatit. sljedeci tjedan idemo po njih.
Sada je: 13 kol 2026, 00:47.
Moderator/ica: nadicab

Uglavnom, ne brini, ne moraš platiti.
Mammamia je napisao/la: To da su cijene katastrofa, to stoji, ali ova doznaka pokriva i više od toga, za razliku od doznake za naočale.

to sam mu kupila samo da moze navecer doci od kreveta do wc-a,da ga ne nosim i tak..ako nekom treba br 24,javite se
dajem upola cijene..nosio ih je 10 minuta..
Netko i dobije dvoje samo sto valjda ovisi kako se dogovore sa njima. Mi smo jednom dobili papucice.

i nije mi jasno kako su neke od vas dobile uz cipelice i papuce a neke ne..o cemu to ovisi? o njihovoj dobroj volji da ti daju nesto sto ti ionako pripada ili mozda o tvom stavu i upucenosti u bit stvari??

mi isto radimo cipele kod Valeka, ali mi dijete sto puta bolje hoda u Ciciban cipelama ili tenisicama.
o cemu to ovisi? o njihovoj dobroj volji da ti daju nesto sto ti ionako pripada ili mozda o tvom stavu i upucenosti u bit stvari??

, 

mi smo u sesvetama,doduse nedavno se doselili,pa ne znam gdje ima..ajde sapni..

lulamae je napisao/la:pa jos bolje.. mi smo u sesvetama,doduse nedavno se doselili,pa ne znam gdje ima..ajde sapni..

nadicab je napisao/la:tko kaže da se roditelji nisu bunili? Meni je rečeno da je to stara stvar, da to svi ortopedi znaju. U HZZO-u su mi rekli da prijavim tu kuću, tj. da ja odradim njihov posao kontrole.
. Mi smo na žalost u ovome našem društvu lijep primjer na kojem pojedinci MASNO zarađuju. Gdje je tu moral ?:/
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.