Sada je: 25 srp 2026, 12:51.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
17.01.2009.

Dojenje.
Posavjetujte se s ljecnikom ili farmaceutom prije uzimanja bilo kakvog lijeka.
Malena kolicina domperidona izlucuje se u mlijeko. Sigurnost tog lijeka za dojencad nije potvrdjena, stoga za vrijeme lijecenja Tametilom ne savjetujemo dojenje.

any je napisao/la:vidim da se kao neko pravilo navodi da je za uspostavu relaktacije potrebno toliko tjedana koliko je mjeseci proslo od posljednjeg dojenja

sigurno ima odstupanja 

17.01.2009.

)

. Nisam sigurna da li bi bilo dobro da uzimaš sintocinin sprej prije izdajanja... Eli
?
NatasaM... je napisao/la:glede SNSa (seta za relaktaciju), on pomaze kad beba sisa na dojci, a majka jos nema dovoljno mlijeka, sto znaci da ako ti beba ne zeli ili ne moze sisati, nema ti smisla ulagati u to

17.01.2009.
Sandi je napisao/la:NatasaM... je napisao/la:glede SNSa (seta za relaktaciju), on pomaze kad beba sisa na dojci, a majka jos nema dovoljno mlijeka, sto znaci da ako ti beba ne zeli ili ne moze sisati, nema ti smisla ulagati u to
moja beba zeli sisati, ali nakon sto nekoliko puta jednostavno pocne divljati na dojci. ne znam zbog cega se to dogadja. plakanje je toliko da je moram maknuti. nabavila sam set, ali ga jos ne koristimo. mislis li da moze bit od pomoci u ovom slucaju?
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.