Sada je: 11 kol 2026, 22:39.

uputnica za specijalistu u drugom gradu i sve o botox-u

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: uputnica za specijalistu u drugom gradu

PostPostao/la mama.miamia » 01 tra 2009, 23:34

hvala pepita!

htjela sam još pitati dal neko ima kakvih spoznaja il je čuo za dr. Antun Sasso, KB Rijeka, Klinika za dječje bolesti, čula sam da on isto radi sa botoxom :conf
mama.miamia
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la prolom oblaka » 02 tra 2009, 09:07

Doc. Sasso, neuropedijatar je radio u Rijeci i bio vođa tima za davanje botoxa na Kantridi. Osobno smo išli tamo i upoznala sam ga. Evo napisat ću što znam. Mislim da je u mirovini. U istom timu su bili dr. Aleksandar Stošić, ortoped; dr. Irenko Bajok, ortoped; dr. Jasminka Mikuličić-Zec, fizijatar, dr. Rot, ortoped. Ovaj posljednji je bio samo jednom. Nabrojana ekipa je zajednički primala pacijenta, pregledala, konzultirali se međusobno i tek onda davali botox. S tim da su sve evidentirali što zbog svojih analiza i studija, što da se zna kada je i koliko dijete dobilo botoxa. Bilo je susreta kada sam bila ljuta na njih, ali sam se izborila da me ozbiljno shvate i objasne mi sve što misle o stanju mog djeteta i moram biti iskrena da možda ne medene i nemaju puno takta ali znaju posao. Bili smo u Italiji na istu temu i tamo su nam rekli da znaju za ovu ekipu i da ih preporučuju (cijena ista), zatim smo bili kod konkurencije koja je potvrdila njihovo mišljenje. Botox više ne daju na Kantridi ali dio ekipe je u privatnoj poliklinici Terme, Rijeka, S. Krautzeka 66c, 051-400-420. Mi smo bili u srpnju prošle godine i cijena je bila 2.500 kn. Naravno, bez uputnica... Kao što je Irena napisala trenutno nema botoxa na tržištu, navodno će biti u svibnju. :bonk Tema nije botox pa ne bih dalje, neka mi administratorice predlože što činiti. Novi post ili da nastavim? :hug
Nek' su šanse tako male, nek' su jedan prema sto, uspjeti moram, osjećam to.
prolom oblaka
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 02 tra 2009, 09:13

pred 2 godine sam slušala dr Stošića kako se javno hvali na stručnom skupu kako on postiže rezultate s manjim dozama od svejtski preporučene. Denisu takav pristup ne treba :ne
Predstavnik OcatalPharme mi je rekao da se daje i u Krapinskim toplicama?
Saznat ću pošto je u Ljubljani, pa vam javim
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la mama.miamia » 02 tra 2009, 10:35

joj hvala puno i divne ste, zašto vas nisam prije otkrila koliko puta nisam znala kom se obratiti :baba
mama.miamia
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IRENA » 02 tra 2009, 11:39

prolom oblaka je napisao/la:Drage hrabrice, nova sam. Ukratko: moj sin, 8 godina, CP, još ne hoda samostalno, ali vjerujem da će hodati. :dada Borim se sa svim i svačim poput vas. Ovoj temi bi dodala samo da imamo divnu pedijatricu koja nam daje od uputnica i naloga sve što zamolim. Draga Irena, pretpostavljam da znaš, ali moram dodati da se botox za uljepšavanje razlikuje od botoxa (botulinum tokxin tip A) koji služi za "naše" liječenje, tj. smanjenje spastičnosti. Pozdrav od sveg srca. :srca

Da znam - moja se primjedba odnosila na to cemu se medijska paznja poklanja a cemu ne. :(
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: uputnica za specijalistu u drugom gradu i sve o botox-u

PostPostao/la nadicab » 03 tra 2009, 08:36

evo točne info o cijeni botoxa u Institutu u Ljubljani

Cijena botox - dysporta je EURA 322,43 za 500mg ,

Aplikacija 1x je 17,77 EURO,

Cijena pregleda je EURO 35,00.
Od kreditnih kartica možete korstiti MasterCard, Visa, American Expr., NLB

Kako kod nas 100 ml botoxa košta 200€ (nemrem vjerovati kolika je to razlika u cijeni), evidentno je da nemam dileme - najjeftinije prolazim u Ljubljani (i opet)
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 03 tra 2009, 08:53

Nadice, molim te pošalji mi kontakt za dr. Damjan, mail i telefon, hvala :mah .
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mama.miamia » 03 tra 2009, 10:24

evo juče bili kod pedijatra i veli nam da crvena uputnica vrijedi za cijelu Hrvatsku i da je naše pravo u kojoj bolnici želimo liječiti svoje dijete, ali putne troškove zakonski možemo dobiti samo za najbližeg specijalistu po mjestu prebivališta, al i ja mislim kak je nadica gore rekla, ak moramo platiti botox, izgleda da je najjeftinije sve obaviti u Ljubljani...
mama.miamia
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 03 tra 2009, 10:26

osim ako se neko čudo ne dogodi, mi smo u ponedjeljak u Ljubljani
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la nadicab » 03 tra 2009, 12:04

ministar je odobrio inervetni uvoz ali ga nema tko uvesti :roll:
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 03 tra 2009, 20:21

Ma baš gledam na tv neku reklamu za -Botox party- skupilo se društvance i rješavaju se borica :whew .
Pošto mi nemamo borice, a kamoli nešto dublje, a jedna malo drugačija vrsta Botoxa treba našoj dječici - možda bi i nama mogli organizirati neki slični party, pa da djeca od te tv dobiju botox???
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la breg » 03 tra 2009, 22:14

faith, kradeš mi misli iz glave jer sam i ja o tome razmišljala, kao neka humanitarna akcija
Samo , ne znam jel to izvedivo
Ja imam sve račune od botulina doma, onak za uspomenu i spokojno spavam
breg
Ne damo se, idemo dalje!

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.