Sada je: 12 kol 2026, 13:31.

šalata

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

šalata

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 01 tra 2009, 20:33

Bok društvo imam jedan problemčić i to kako doći do poliklinike na Šalati. Dolazim iz pravca Rijeke i to preko rotora do Klaićeve ako se uopće ide u tom pravcu ili je pak preko zg velesajma molim Vas pomagajte :gace
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: šalata

PostPostao/la mama.miamia » 01 tra 2009, 22:32

hm, hm, probat ću objasniti, preko velesajma kod ININE zgrade skreneš lijevo i tom ulicom ravno do križanja kod LISINSKOG, na tom križanju skreneš desno na VUKOVARSKU i na trećem semaforu lijevo na DRŽIĆEVU prođeš AUTOBUSNI KOLODVOR i iza NADVOŽNJAKA (oko 100m) skreneš lijevo na semaforu, pa prva ulica desno BAUEROVA, tom ulicom voziš do kraja i onda skreneš lijevo u VLAŠKU, pa prvi semafor desno VONČININA i na vrhu brijega s lijeve strane ti je ulaz u ŠALATU :zekohop

ako znaš do Klaićeve onda ideš SAVSKOM i semafor prije Klaićeve kod hotela WESTIN skreneš desno u VUKOTINOVIĆEVU, ideš ravno i na desetom semaforu lijevo u DRAŠKOVIĆEVU, pa na drugom semaforu desno u ĐORĐIĆEVU, pa na prvom semaforu lijevo u SMIČIKLASOVU, pa na drugom semaforu desno u VLAŠKU i na prvom semaforu lijevo u VONČININU i dalje isto :D

nadam se da sam dobro pobrojala semafore :) , i ovo prema Klaićevoj je malo veća gužva, a posebno između 7 i 8 ujutro (za izbjegavati)...

sretno
mama.miamia
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 02 tra 2009, 08:13

od srca hvala ful ćemi pomoć
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 03 tra 2009, 15:03

joj moram vam se još jednom zahvalit jer iz prve smo našli. Mada smo bili naručeni na Rebru, koja smušena ženska sam ja zanepovjerovat trebam se stalno :baba . Ali stvarno ste nam ful pomogli i nakraju je sve super prošlo i na Rebru tako da smo jaaaako sretni :joy
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mama.miamia » 03 tra 2009, 16:32

ma super ak vam je pomoglo, baš mi je drago da je sve super prošlo :joy
mama.miamia
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.