frrr, tebi je Dora od početka jela dobro; sjećam se da sam se divila kad sam vidjela koju količinu ona smaže i u kojem kratkom roku. znaš kako je to išlo tj. nije išlo kod nas. e, pa ti je sad možda zbog toga ova faza teža nego što možda jest realno
Marin zijeva kad ga malo prevarim; isto neće crtiće, klasične, al gleda (već sam pisala o tome) song iz Shaun the sheep crtića i Schnappija krokodila, na njemačkom, češkom, turskom

i mora obavezno i on imati jednu žličicu u rukama da lupa njom po zdjelici ili katapultira ono što je unutra po zidu, po meni...a najviše voli kad ja kažem 'aaaa' pa meni tutne žlicu u usta., pa onda ja njemu...i tako se nekako nahranimo. ako je voće, ne radi probleme, ti trikovi mi trebaju samo kod povrća i mesa, osim ako je fest gladan.
a pročitah neki dan negdje da baratanje žlicom neko preciznije ne treba od njih očekivat prije, čini mi se 18 mj - nije im zglob u stanju precizno okrenut tu žlicu prema ustima.
mene zanima taj kruh. on ga je dosad jeo malo skroz, kao iTonka, ja mu znam namrvit malo na tacnu da se igra dok ga ja hranim nečim konkretnim. kad on to postaje obrok? mislim, vidim malce i mlađe od njega da nosaju sa sobom u kolicima neko pecivo i njupaju to putem. što im to dođe, užina? i nekak se bojim gušenja...i kore