Sada je: 14 kol 2026, 07:44.

kava IV

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: kava IV

PostPostao/la lulamae » 11 tra 2009, 01:58

mi smo danas farbali jaja prstima :bojajaja :pile
adrian je skroz uzivao :zeko
a mene glava boli jer ispada da opet nis ne stignem..evo u koje doba ja dodem na na net..u 2 u noci..cijeli dan setamo i igramo se..pa farbali jaja..pa ja farbala sama jaja sa nekom super bojom ,sedefastom,sto sam kupila u konzumu.. ispalo je da je ziva glupost :roll: samo sam bezveze trosila novce i trud..pa dok sam jela,pa oprala sude,prasinu itd i opet mi fali par sati u tom kratkom danu da malo pogledam neki film il da odem na net..
kaj se tice uskrsa,svugdje sam se narucila :mrgreen: tak da nis ne spremam kaj se tice kuhanja :dada
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 11 tra 2009, 07:17

Drage moje sve :zivili , želim vama i vašim obiteljima sretan Uskrs!
Mi ćemo danas farbati jaja, još trebam skoknuti na plac po rotkvice i luk, sve ostalo je spremno.
:zekoplese :bojajaja :zekomah
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la flipper » 11 tra 2009, 10:22

:zeko sve najbolje želimo i mi :zekomah
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MAJA Skopje » 11 tra 2009, 12:24

Sretan Vam Usrks!

Da se lepo odmorite i provedete praznik u dobrom raspolozenju. :zekoplese

A mi Vam dolazimo sledeci vikend u Zagreb. :mase
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nora28 » 11 tra 2009, 15:21

Sretan Uskrs! :zeko
Evo upravo pecem slatke pogace, ovo mi je tek drugi put, prije par tjedana su dobro ispale nadam se da ce i ovaj put biti tako! Eva farba jaja i stalno nesto zanovijeta.........
Majo sretan put u Zg!
nora28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la breg » 11 tra 2009, 21:44

Sretan Uskrs :bojajaja
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la lulamae » 11 tra 2009, 22:28

Sretan Uskrs svima! :bojajaja
ja evo pecem makovnjacu a sunkicu upravo skuhala za sutra..nadam se da ce mi makovnjaca ovaj put uspjeti..zadnji put je mak hruskao i pucao medu zubima :lol jer nije bio dobro skuhan :mrgreen:
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 12 tra 2009, 10:36

Sretan Uskrs svima :bojajaja Mi upravo završili jutarnji doručak a moj mm je morao na posao pa smo ful tužni jer smo opet sami :roll:
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la cookie » 12 tra 2009, 11:22

sretan uskrs svima!! :zekoplese
cookie
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la dupin » 13 tra 2009, 08:46

:zekomah Sretan Uskrs svima i od nas! :zekoplese
dupin
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Plava » 13 tra 2009, 22:26

Sretan Uskrs svima...ja sam kod mm-ovih roditelja. Mama mu je imala moždani udar prošli tjedan tako da smo premoreni od putovanja u posjete, spremanja kuće, selili smo im spavaču sobu sa kata u prizemlje, farbali jaja, i ja sam pukla od umora. jedva stojim na nogama..
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 14 tra 2009, 01:43

oj jadna plava,kod tebe uvijek nes :(
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mammamia » 14 tra 2009, 11:38

Plava, :hug . Nadam se da je mami tm bolje!
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 14 tra 2009, 14:18

Plava :hug
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 14 tra 2009, 18:13

Plava, nadam se da se situacija popravlja :hug .
Kod nas sve laganini, ovaj tjedan su dečki doma, vježbaju praznike :mrgreen: za slijedeću godinu.

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 16 tra 2009, 21:16

danas predvečer se s mm-om i Denisom i izleti mali čupavac iz dvorišta, laje sve u 16 i ugrize me u list noge!!! Završila kod doktora, dobila 2 injekcije, ponavljam injekcije za mjesec dana i opet za 6, a sutra moram ići u ZJZ i kod veterinara da provjerimo jel pas cijepljen. Gazda je nonšalatno rekao da sam 20.
Toliko sranja iz jedne obične šetnje :shock:
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 17 tra 2009, 06:44

Pa nemrem vjerovati, fakat ima svašta na ulici. I kaže čovjek da si 20-a, mislim stvarno :angry .

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 17 tra 2009, 19:32

njemu je to ko dobar dan.. :roll: mogao bi onda malo bolje pripazti na svog psa..nemres vjerovat!
o jadna ti..

samo da dodam..jucer sam posadila vrt! :dada sva sam si happy!jedva cekam da pocne rasti..posijala sam svega i svacega.. :)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 17 tra 2009, 23:42

bravo LU
a ja sam izvukla naravoučenje - ići u šetnje izdepilirana!
Naravski da ovaj put nisam bila :oops:
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 18 tra 2009, 23:51

hehehehehehe..ma daaaj!ko se jos depilira za takve stvari..ko uopce ima vremena..jedva da se natjeram izdepilirat kad idem s adrichem na bazen subotom :lol

inace..danas sam si tak bila deprimirana..deprimira me sto adrian hoda tako lose..sjecam se kak sam stavila video prosle godine kak je poceo super hodati..i bila sam presretna..ne znam sto mi je...da li stalno zelim bolje i vise ili stvarno objektivno lose hoda :dunno
mislila sam da su mu mozda cipele vec tijesne pa zato..kupili smo neki dan nove tenisice..froddo s ortopedskim uloskom,dok ne dobijemo ortopedske cipele..ali danas kad smo bili na bazenu..iako sam vidjela napredak na plivanju..primjetila sam kako vuce tu nogu dok smo hodali..nije imao hlace pa se bolje vidjelo kako hoda..lijeva noga mu ide prema unutra..dok hoda ne savija ju toliko kao desnu vec ju vise drzi ispruzenu nekak..a kad ide dolje po stepenicama..grozota!lijevu skroz uvrne unutra :(
onda me odmah pece savjest sto sam se bavila faksom umjesto da smo vjezbali valjda 24 sata dnevno..bas sam bila jadna danas..
pa si mislim 'zakaj se jednostavno ne pomirim s tim da mi je dijete s motorickim poteskocama i gotovo i da bu tak bilo,da ne bu bolje'..ali mislila sam da se jesam pomirila s tim..ne znam sto me muci..valjda jos uvijek griznja savjesti..zar nije ta faza vec trebala proci? grizem se sto se uopce rodio kao dijete s poteskocama,mislim si da si nisam smjela priustiti neke stvari u trudnoci (stres) pa do toga ne bi ni doslo..pa se onda grizem sto nisam dovoljno radila s njim..iako drugi vele da je lijepo napredovao ..al kad vidim neku drugu djecu npr iz male kuce koja idu s njim u grupu..cini mi se da su tu negdje po poteskocama a neki su tak dobro napredovali..za neke se jedva primjeti da imaju teskoca..onda se rastuzim i mislim si,tak je adrian mogao da sam vise vjezbala..
ah,mozda mi je danas samo jedan od onih dana kad me opet uhvatila kriza i sad se tu jadam..a kome drugome?
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la breg » 19 tra 2009, 00:00

Lu, :hug ,to je normalno svi mi imamo krize
ti si bar puno toga napravila za svoje dijete, a bogme i za sebe
svaka ti čast
i zato kad te uhvati kriza, sjedni u kut sobe i pričekaj da te prođe ;)
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la flipper » 19 tra 2009, 06:38

Lu :hug
daješ sve od sebe za Adriana a isto tako treba i roditelj napraviti nešto i za sebe, bio to faks, odmor, druženje, koncert, šoping, vrt ..... da se napune baterije i da lakše i sa više snage i volje pomogne svom dijetetu .... da, lako je to reči
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la abegi54@htnet-dsl » 19 tra 2009, 10:45

Ma daj Luić glavu gore, ma svi se mi to pitamo ja osobno znam po nekoliko puta na tjedan se zapitati zašto baš nama zar nije moj Rokić bio dovoljna žrtva? pa mi onda dođe da nekog u rodilištu ubijem itd.......a onda se isplačem uhvatim se posla i idemo dalje. Na neka pitanja jednostavno čovjek nikad neće neke odgovore dobit. Nego mene trenutno muči a bukvalno muči želja da bi imala drugo djete. Jedan dan bi pa nebi i tako već odavno. Neuropedjatrica mi to i savjetuje i moj ginekolog jer mi nestoji niš na putu, ali mene je strah. Neznam da li ću to psihičlki moći izgurat.
abegi54@htnet-dsl
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mama.miamia » 19 tra 2009, 12:41

E Lu svi se mi to pitamo, moja je Mia treća po redu, znači najmlađa, a ni ovo dvoje nisu puno stariji, pa se često pitam dali i njima dvoma posvećujem dovoljno pažnje :ljubav , ali što je tu je, nastojim koliko mogu, ali mogu reći da oni meni pomažu kad je seka u pitanju, ona bi htjela biti poput njih pa kad vježbamo i oni se uključe da je motiviraju :grligrli

[quote="abegi54@htnet-dsl"]Nego mene trenutno muči a bukvalno muči želja da bi imala drugo djete. Jedan dan bi pa nebi i tako već odavno. Neuropedjatrica mi to i savjetuje i moj ginekolog jer mi nestoji niš na putu, ali mene je strah. Neznam da li ću to psihičlki moći izgurat.

Ja sam često razmišljala (ispočetka) da je sreća u nesreći to kaj je Mia treće dijete, ali sad mislim da je i prvo da bi bez problema išla na drugo dijete i na treće vjerovatno, u biti najviše nas dotuku financije, jer htjeli bi njoj omogućiti najbolju rehabilitaciju pomagala itd., itd., a to je jako skupo posebno kod nas i za sve se moram boriti, ponekad izgledam sama sebi kao neka babaroga...
mama.miamia
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 20 tra 2009, 09:54

ja tek zadnje dvije godine, od kada je Denis školarac, mogu mirne duše reći - učinila sam sve, dobio je najbolje i u količini koju smo mogli probaviti. Do tada sam uvijek mislila da ima još neka čudotvorna metoda, što ako za nju prekasno saznam???
Denisov uspjeh u školi, njegov način razmišljanja mi je najveća potvrda; njegove opuštene šakice, ravna leđa, nedeformirani udovi - potvrda pravilnog odabira habilitacije.
A kada vidim nas sve u cjelini kao obitelj, kada vidim da sam zadovoljna sa svim svojim članovima, da smo svi sretni i zadovoljni - dajem svima nama čistu 10!
SToga Lu, dobro ti kaže breg - odi u kut i čekaj da te prođe :ljubav
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Djeni » 20 tra 2009, 17:10

Potpisujem Nadicu. Mislim da svi nekad pomislimo isto:jesmo li dali sve, da li moze bolje... Ja sam zadovoljna jer sam od djeteta kojem su sanse da ostane zivo tri mjeseca svog zivota (toliko su doktori davali sanse) uspjela da moja curka sada hoda, pa se nekad i uhvati za nesto kako bi hodala, pa se malo pusti, pocela je pomalo govoriti, ali sve kuzi i to mi je velika motivacija za dalje. Meni je dargo da si ti uspjela zavrsiti faks uz sve sto si prosla jer si ipak morala ucinit i nesto za sebe. Zbog toga nemoj sebe krivit ni za sto. :kiss
Lamia 18.09.1997
Lana 27.08.2003.
Leila 18.08.2009
Djeni
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la camelia » 20 tra 2009, 22:54

Malo poticaja za sve mame koje se dvoume...Petra prvo dijete rodjena sa sy down,prije 2g.rodila se Karla, a sad cekamo trece,isto curicu ;) K je ziva i bistra curica,i ona je svojim rodjenjem unjela velike promjene u nase zivote ali nam je velika sreca i zadovoljstvo,a da ne govorim koliko je dobro za P da ima nekoga bliskoga uz sebe,gledam ih iz dana u dan i uzivam u zajednickim igrama,smijehu ali i svadjicama.
Zato mame ...krenite u akciju :mah
camelia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 21 tra 2009, 00:34

thank you all :ljubav
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 22 tra 2009, 10:32

Eto još loših vijesti...neznam što se sve nešto ružno nakalemilo na nas. Svekrva mi je u krevetu nepokretna sa pelenom nakon moždanog udara. Nekako sam joj uspjela organizirati pomoć i njegu u kući. Šogorica za koju sam očekivala da će joj malo pomoći, jer živi kuća do njih, je dobila nekakav psihotični napad pa je i sama završila u bolnici i uopće nije prisebna. Pas mi se razbolio...ma mislim stvarno...
Jučer smo imali roditeljski za cjepljenje HPV cjepivom svih sedmašica i došlo samo 10 roditelja. Nemogu vjerovati da ljudima nije stalo doa čuju mišljenje lijećnika koji preporuča zaštitu njihovi kćeri od HPV infekcije :conf nevjerojatno.
Sad sam užasno rastrgana na sve strane i neznam koliko ću još moći :conf zdržati sve obaveze i pritisak . Boli me cijelo tijelo i užasno sam umorna. Kao da ne spavam danima..
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 22 tra 2009, 10:40

Plava :hug
Ja baš kažem da me ovi kratki odmori od par dana uopće ne stignu više napuniti baterijama :ne
Samo mi se nagomila posla kod kuće i ne znam više što da radim s tim ogromnim vešom - zbilja ću morati nekoga nazvati da mi ga smanji.
Još imam i štand udruge ove subote, pa dovršavam uratke, pa ću po svoj prilici sutra pozvati društvo da sve to zapakiramo jer sama neću stići
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.