Sada je: 12 kol 2026, 12:03.

Dijabetes tip 1

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: Dijabetes tip 1

PostPostao/la jale » 15 tra 2009, 14:49

:kiss mislim na vas :kiss
Neko to od gore vidi sve...
jale
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Trini » 17 tra 2009, 10:20

Virt - samo jedan :hug i od mene
Trini
sv. Monika

PostPostao/la Imge » 09 svi 2009, 21:05

VM kako se snalazite? kako je maleni? kako si ti?

nego, napisala sam prije da nemam iskustva s dijab. odnosno, tocnije nemam iskustva s dijabetesom kod djece, no ako moze pomoci - evo nase price - mi imamo doma baku sa starackim dijabetesom (ona ima 99 godina!, a dijabet. ima brat bratu jedno 40 g. /2x dnevno joj dajemo inzulin). i ono sto kao laik mogu zakljuciti je da nju taj dijabetes zapravo odrzava na zivotu :) . bolest je tjera na uredne zdrave obroke, na red, ritam...
eto, bar nesto pozitivno...nije mozda bas dobra usporedba starackog i djecjeg diijabetesa, ali mozda ti moze pomoci bar malo optimizma... :mah :kiss
Kako raditi manje, a zaraditi više? Kako?!
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la DomiMama » 10 ruj 2009, 15:57

hej Virt... kako si? kako Niks?
Srecica Borna 5.3.2004.
BAOKULJG Dominik 6.9.2005.
Ljetnica Marta 18.6.2012.
"Važno je znati da neki procesi ne mogu biti uspješni ako se ne potrudimo oko njih. Ne možemo biti tolerantni na daljinu. Ne možemo biti humani, ako nismo s ljudima koji trebaju našu humanost." Beppa Joseph
DomiMama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la LiKmama » 23 pro 2009, 22:07

I ja dosla vidjeti kako ste...
Se cuje netko s njom, znate li kako su?
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la Virtuallmommy » 08 ožu 2010, 19:16

Samo da vam kratko javim kak smo. Niks je u 11. mjesecu prošle godine dobio inzulinsku pumpu i sad nam je život znatno olakšan. Do onda smo mu morali davati i do 5 injekcija inzulina dnevno. Mislim, navikne se čovjek pa to bude normalno, ali sad ga piknemo jednom u 4 dana i to je znatno lakše i nama i njemu. Regulacija šećera mu je puno bolja. Nis super zdravo jede što me jako veseli. Mi smo se privikli na situaciju, nije da smo imali izbora. Nikola je pravi mali zmaj, pravi dvogodišnjak s ispadima, bacanjem na pod i sve po spisku :D. Tromjesečni prosjeci (HbA1c) su nam dobri. I izašli smo u zadnjem broju časopisa Mama i beba pa nas možete vidjeti. Hvala vam svima na brizi.
Virtuallmommy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.