Joj kakav lijepi topic!
Srećice - čestitke od srca!
Čitam i čeprkam po sjećanjima... nisam
znala, zapravo su me oba puta UZV-i iznenadili (tako smo mi otkrivali trudnoće), ali da je bilo znakova - jest, iako sam ja svaki put odmahivala rukom na to (mislim, nakon silnih godina iščekivanja, svaki mjesec... tko će sam sebi povjerovati

)
Sa Mi - bili smo na roštiljadi kod prijatelja, majstor roštilja je bio (i ostao) MM. I stojimo mi kraj tog roštilja, gledam silno meso (koje volim jesti) i ispalim: eh, da je meni sad jedan burek sa sirom! MM me blijedo pogledao, 2 tjedna kasnije, kad smo saznali, rekao mi je da je po toj izjavi znao što je na stvari.
Test nisam radila, nego sam otišla na pregled zbog tupog bola u trbuhu (i vrtoglavice). I eto je, princeze
Sa Ma - imala sam menstruaciju, sasvim normalnu (to će reć - obilnu) ali nikako da prestane, krvarenje se vuklo danima i 10. dan me puknula panika i na vrat na nos doktoru. Kad sam se spremala užasno mi je zasmrdio lak za kosu (više nego inače), pa sam pomislila da sam sigurno bila trudna a da je ovo zapravo kraj priče. I kod dr. opet šok: gospođo, Vi ste trudni

Red Utrića, red Apaurina, par tjedana mirovanja + bebač koji se jako jako jako želio roditi = moj Ma...