Sada je: 11 kol 2026, 23:40.
Moderator/ica: nadicab

uopće ne kužim što je time htjela reći tvoja socijalna radnica, što će tebi uputnica za vještačenje djece, ne kužim. Jel možeš nazvati socijalnu? Možda je ona nešto pobrkala, ili neka ti bar kaže za što ti onda treba uputnica na tvoje ime.

MBee je napisao/la:Taj se papir zove "Uputnica za liječničko povjerenstvo" od dr. opće prakse. I meni su u HZZO-u rekli da to treba ali sam onda doma dobila popis papirologije koju treba predati i toga nema na spisku. Zvala sam u utorak Pravnu službu HZZO-a i kažu da to ipak ne treba.

MBee je napisao/la:Evo ja ću citirati šta meni piše u službenom dopisu koji sam na kućnu adresu dobila od HZZO-a:
"Uz zahtjev potrebno je priložiti:
- rodni list djeteta
- med. dokumentaciju
- mišljenje izabranog pedijatra o potrebi produljenja rada u skraćenom radnom vremenu radi njege djeteta
- potvrda Vas i Vašeg supruga o zaposlenju u punom radnom vremenu
- preslika kartice tekućeg računa".

MBee je napisao/la:Šta će im kopije naših zdravstvenih iskaznica?

majčica je napisao/la:Molim vas tko dobije prvi rješenje neka javi koliko su vam dali do sljedećeg vještačenja jer čula sam da su navodno škrti i da daju po tri mjeseca.
enđi je napisao/la:ono što je za sve mame bitno na ovu komisiju nije potrebno dovoditi dijete,već se riješava na osnovi dokumentacije koju ste priložili,za razliku od komisije koju imate pri centru .

mama.miamia je napisao/la:ugodno sam iznenađena juče bila isplata preko HZZO-a i to 2500 kn

Otocanka je napisao/la:To je rješenje po novom zakonu, a za "stare" korisnike? Nisam čitala sve postove (isprika)

mama.miamia je napisao/la:Otocanka je napisao/la:To je rješenje po novom zakonu, a za "stare" korisnike? Nisam čitala sve postove (isprika)
Ne, to je isplata po rješenju od CZSS, znači da je iznos naknade ostao po starom (2500), za nove neznam, al me iznenadilo da su isplatili tak rano 17-og...

bebaimama je napisao/la:Imam i ja jedno pitanje pa ako netko zna, molim odgovor. Ja sam na SRV-u do kraja 7 mj i dobila sam doma poziv od HZZO-a da početkom svibnja pošaljem zahtjev za novo vještačenje. Mene zanima da li šaljem nalaze od rođenja djeteta sa svim dijagnozama ili samo nalaze od prethodnog vještačenja do sada.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.