Sada je: 11 lis 2026, 11:18.
Moderator/ica: nadicab

Dobri andjeo je napisao/la:ko pevaljka bum se predstavila

MaMi je napisao/la:Dobri anđeo, Domančić uzima samo jako poznate osobe ili liječnike da nad njima likuje. Čini mi se da su to glavni kriteriji za dolazak njemu na trerapiju. Pa ako spadaš u neku od tih kategorija neće biti problema da tvoja curica ide njemu na terpiju.

no mene doista prvenstveno zanima kako doci do njega osobno , da on osobno radi moje dijete , jer mi je to jako bitno , mislim u trenutku kad sam se odlucila otici na tako daleki put i tako skupo placat smjestaj i boravak 3 dana onda zelim i njega osobno za svoje dijete jer se nadam da mu on moze pomoci, i ne zelim druge jer druge imam i u zg koje mi je ionako on preporucio .
, vjerojatno u istoj kao i oni u zg , a onda ne moram placat smjestaj, no ko sto rekoh probat cu sve uciniti sto mi netko kaze da treba da moje dijete dodje bas k njemu i platiti koliko treba . to je moje vidjenje 

Dobri andjeo je napisao/la:e super drx, moze malo vise info sto je bilo t djetetu![]()
mi se malo salimono mene doista prvenstveno zanima kako doci do njega osobno , da on osobno radi moje dijete , jer mi je to jako bitno , mislim u trenutku kad sam se odlucila otici na tako daleki put i tako skupo placat smjestaj i boravak 3 dana onda zelim i njega osobno za svoje dijete jer se nadam da mu on moze pomoci, i ne zelim druge jer druge imam i u zg koje mi je ionako on preporucio .
u kojoj mjeri pomoci mogu ostali terapeuti, vjerojatno u istoj kao i oni u zg , a onda ne moram placat smjestaj, no ko sto rekoh probat cu sve uciniti sto mi netko kaze da treba da moje dijete dodje bas k njemu i platiti koliko treba . to je moje vidjenje

.

moze neki broj ili imaju web str. mislim necemo ici u istom terminuProšli puta smo bili smješteni u privatnom apartmanu koji je zapravo bio trosoban stan za 45 eura po danu, a pješice do hotela je bilo 5 minuta tako da nam je bilo baš lijepo.
ja sam definitvino odustala.. mozda odemo tamo na sanjkanje i bazen u 12 mj.

.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.