Sada je: 17 tra 2026, 10:09.
Moderator/ica: Hajdi

17.01.2009.

eli je napisao/la:kosicu ako nije jako gusta dovoljno je oprati u vodi, a svaki drugi tjedan sapunom.

eli je napisao/la:moja je imala brižnu kosicu, par dugih dlaka na juriš pa sam do prvog rođendana koristila eucerin sapun. ako doma imaš mustelin šampon ili neki drugi koji je ok, možeš i njega, ali ne svaki drugi dan, već što rjeđe.
!

tanjabb je napisao/la:za kupanje bebe samo voda s par kapi bademovog ulja, nikakva pjena ni kupka ni sapunanje.
kosicu smo prali kako Eli kaze vrlo sporadicno, 1x tjedno, Mustelinim samponom ili djecjim samponom od Urtekrama (imas u Bio&Bio).

danijela81 je napisao/la: guza i ruke isto mustela sapun (nepotrosiv je, mislim da ce ga imat do prvog rodjendana)

17.01.2009.
, a ta kupka ih ima 3-4 vrste! Pa, malo gledala u dm i limonija, weleda je sigurno prirodna, al malo čudno miriše! Mislim da ću kombinirati, tu weledu, ili kamilicu i bademovo ulje. Mislim da je hippova ok, u svakom slučaju treba pogledat sastojke. Mislim da ja malo pretjerujem, al kad sam stalno bombardirana s novim inf, pa ne mogu zatvoriti oči! J
a bi ju ipak prala nečim izuzev vode, ne uvijek, ali ne bi ni sebe mogla prati samo vodom, barem blagi sapun za guzu i kosicu!
17.01.2009.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.