Sada je: 04 kol 2026, 18:44.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

nama je na moru jedne godine uletio u stan stakor kroz wc skoljku
, dakle to ipak nije urbana legenda!!!!????
Vjeruješ li da otkad sam prije neznamkolikogodina čula da je takvo što moguće, svaki put kad idem na wc prvo pogledam ima li koga unutra. Brrrrrrrr ... I dobijem napadaj kad mi Z. šmugne tamo, a da mi ne javi pa sjedne gore bez prethodne provjere. 

Užas, užas, užas!

), ne bi li im ipak smetalo?
mi od tada imamo dodatni saraf i to je to. i nikad nisam imala strah.
17. sprat je jako visoko a mnogo stanova u funkciji pa mislim da to i nije tako jednostavno. prije da je moguce na nizim spratovima i u zgradama koje nemaju mnogo stalnih stanara
i izvinjavam se sto sam bila eksplicitna u pojasnjavaju stvarno sam mogla to na pm 

mmar je napisao/la:uvijek sam se pribojavala da će me nešto ugrist za guzicu na wc-u,još od vražjih nindža kornjača.

uvijek sam se pribojavala da će me nešto ugrist za guzicu na wc-u,još od vražjih nindža kornjača.

Ma šta da vam kažem,stvarno bi se da oprostite usrala od straha,a nemam gdi onako pošteno ljudski,nego samo da obavim.

- jedna prica koju sam slusala na radiju jednom davno. u gostima je bio frajer iz firme koja radi dezinfekc, dezinsekc i deratizac. to mi se usjeklo u pamcenje. pricao je taj frajer o najvecem stakoru kojeg je u svom zivotu vidio. kapitalac od 17 kila. nisam fulala, 17 kila. jebote, to je ko odojak

ajde bizi. idem na rcepte

). zaintrigirao me onaj moj pacov o kojem sam pricala. pa sam razmisljala kaj je on jeo i zakaj je tak nabujao. a frajera iz sluzbe za ddd je intervenirao zato kaj se nekim ljudima zastopala cijev a zastopao ju je tko? kapitalac. i onda sam budala isla guglat slike dzinovskih pacova. a sama doma, bez muza, djeca pozaspala. 

ja sam išla provjeravati da li se može skinuti ona rešetka sa sifona u podu kupatila - može
ne želim ni pomisliti što sve može izaći kroz to... brrr. zatvaram vrata od kupatila....
a zgrada od sigurno 20 katova ako ne i više i ogromna, ogromna.... 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.