Ako se varam, molim modice da prebace!
Zadnjih par dana maleni ima sluzave stolice, nekad bude više sluzi, nekad manje.
Nema temperaturu, super se ponaša, jedino ga grčevi još muče, a i vjerojatno zubi, pa zna biti dosta cendrav.
Malo me zabrinjava ta sluz, jer kad je bilo prije, onda smo imali problema sa nosičem, pa sam to povezivala s time, ali sad je sve super s njim, iako i dalje tankam fiziološku jer mu nosić bude suh, a i uvijek ima nekih šmrkljica.
Jel može biti sluzavo od fiziološke?
Pitala sam i dr. Richtera i kaže da je kod sluzi problem s debelim crijevom i da beba ima temp, povraća, bude siva i da ne napreduje na težini, ali kod nas nema niti jedan takav simptom.
A i stolica mu nema miris uobičajene stolice, nego kiselkasto...I tu opet kaže Richter da je problem s debelim crijevom...
Jel tko zna nešto o tome?

).Taj period je sigurno trajao par tjedana. Očito je da je ona ipak imala neku virozicu i naprosto je to gutala što se primjećivalo u stolici. Moje dijete (sad 3,5 godine) je u svakoj virozici praktično tvornica sluzi koja joj se slijeva niz grlo - tako se to kod nje manifestira.
...jer nikada prije nije imala tako 

proći će miša malog, sad barem znate s čime imate posla, ja nisam imala živaca vjerovati pedici

....tako je i moja isto ... dobila je rota kad je imala nepuna 3 mjeseca i 2 tjedna je stalno visila na cici ... i to svaka 2 sata, a preko noci se nije odljepljivala od mene