Čime se igraju vaši 3-6godišnjaci najradije?
Koje društvene igre?
VOle li slagati kocke?
Igraju li se uloga?
Slažu li gradove i ino?
i na kraju, najvažnije, znaju li se ikad igrati sami?
Sada je: 02 kol 2026, 00:52.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
, crtanje sa ili bez šablona, trenutno je i u fazi: Kako se piše?
Krumpirić je napisao/la:i na kraju, najvažnije, znaju li se ikad igrati sami?

) i da ne zaboravim crtanje 

- u hodniku izmedju soba su slozile igracke, dovukle svoje stolicice i stocice, stavile jedan veeeliki jastuk koji je glumio tv, napravile od kartona daljinac i "gledale" crtice (zapravo su mi ocito slale poruku ali sam se pravila blesava
).
).

, skakanje, pentranje i sl.

)

)
od tih igara uživljavanja u uloge najdraže su im kozmetičarka (cura),trgovina, kuhanje-roštiljanje i sl.:

Krumpirić je napisao/la:muči me što će bit kad dodje beba.

.
.
- donesem doma staru maticnu plocu, dam dva srafncigera i - mir
) - od najrazlicitijih komadica tkanina, papira, spaga... ma, uvijek je nekaj od tog po stanu...
. ili sami ili s nama u kombinaciji
, nisam uspjela shvatiti zasto), jastuka i rucnika. prasina zagarantirana.

di se ispusu i mam bolje spavaju. a ja nemoram trosit sir za uha. i imam malo vise mira. glasne su fest, sunac im njihov. 

kokomamac je napisao/la:glasne su fest, sunac im njihov.
muči me što će bit kad dodje beba.
) i da ce uvazavati Marinovo vreme s mamom
).

)
):
ako nema nekog manjeg u blizini (a toga ima sad zadnjih dana od kako je otoplilo)
Najveći je štos da izgradi zgradu ili stan s velikim natkrivenim balkonom da ja mogu piti kavu
)
mahima je napisao/la:Da moram ispaliti ko iz topa - rekla bih KOCKE i male i velike i drvene i plastične i lego i druge...
Prelijepo gradi, strašno zanimljive tvorbeNajveći je štos da izgradi zgradu ili stan s velikim natkrivenim balkonom da ja mogu piti kavu
![]()
Naučio se zaigrati sam otkako je stigla sestra; sestra propuzala sa sedam mjeseci, s deset prohodala - e sad su si kao ravnopravni, luduju zajedno - a ja šizim![]()
Marin je preprepametno dijete, al i jako osjetljiv i mislim da zato želi tvoj angažman (kao vidljivi dokaz ljubavi)
Marin je preprepametno dijete, al i jako osjetljiv i mislim da zato želi tvoj angažman (kao vidljivi dokaz ljubavi)

, koliko god to blesavo zvučalo

Krumpirić je napisao/la:Duga, ma ista stvar, evo trenutci moga odmora su ovakva tipa, kad smo doma onda on pola sata gleda crtić, dok ja popijem kavu i prosurfam, i to je to.
ALI-da vidite koliko to daleko ide, nema šanse da ja pijem kavu za stolom, a on gleda crtić na TVu, ja pijem kavu na kauču i surfam na pola ekrana laptopa, on gleda crtić na drugoj polovici, koliko god to blesavo zvučalo
![]()
drago mi je, s druge strane, što on traži traži traži...a to ima i rezultate.
.
zahtjevno s godnama postaje jos zahtjevnije.
ja nekako ne volim izraz zahtjevno pa se još uvijek kačim na - znatiželjno dijete (bar dok su ovako manji).Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.