Sada je: 12 kol 2026, 08:29.
Moderator/ica: nadicab
17.01.2009.

da li je tu netko imao iskustva s tim? da li se moze nekako na bebi primjetiti, da je nesto drugacije?

suzaks je napisao/la:Ali obično mame imaju najbolji predosjećaj - tak mi se čini i da je kod tebe...
suzaks je napisao/la:a ustvari je imala vrlo drugačiji mozak ...
17.01.2009.

MaMi je napisao/la:Moje dijete je u rodilištu zaraženo s CMV i kao posljedica je gluh
Lidija je napisao/la:Problemi s hranjenjem (dojenjem) mogu biti vrlo fini znak da nesto ne stima.
mulan je napisao/la:Skupi snagu i kreni na pretrage i jos nesto vazno je da se ne sekiras i ne nerviras puno jer ti svojoj bebici trebas sa jakim zivcima i snagom
17.01.2009.

17.01.2009.

17.01.2009.
17.01.2009.

17.01.2009.
annci je napisao/la:ma sutra sam zakazana kod ped. vidjet cu sta ce ona reci i trebala bi mi dati sve te uputnice.
sad me distonija jos ne brine toliko koliko ta moguca infekcija CMV-om

17.01.2009.
17.01.2009.

annci je napisao/la:da li da idem jos do fizijatra ili neuropedijatra?

alexandra je napisao/la:
osobno, jedino mi baš nije drag stav pljuvanja po kolegama vlastitim jer nitko baš nije popio svu pamet svijeta i malo je hrabra izjava da u klaićevoj rade pokuse s vježbanjem djece. draži su mi oni koji pušu na hladno pa se poslije pokaže da je sve u redu.
držite se, bit će sve super.

a i vidilo bi se vec na prvom UZV mozga

MaMi je napisao/la:CMV se tretira s ganciklovirom
alexandra je napisao/la:osobno, jedino mi baš nije drag stav pljuvanja po kolegama vlastitim jer nitko baš nije popio svu pamet svijeta i malo je hrabra izjava da u klaićevoj rade pokuse s vježbanjem djece. draži su mi oni koji pušu na hladno pa se poslije pokaže da je sve u redu.
suzaks je napisao/la:ali ako je bio Grgurić u Klaićevoj - on stvarno ima dobro iskustvo ...
17.01.2009.
17.01.2009.
marie claire je napisao/la:Annci, iskreno se nadam da će ovo biti puno buke ni za što!
17.01.2009.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.