drago mi je cuti da si skroz ok i da si to prihvatila..da,zaista drugo ti ni ne preostaje i vjerujem u tvoje olaksanje sad kad znas o cemu se radi jer sad napokon mozes biti na miru jer znas kako dalje..to je najvaznije..
i da,mama treba slusati svoje instinkte..ni kod mog adriana nitko nista nije primjetio..nego ja sama..a redovito smo isli na kontrole i nitko nije skuzio da to dijete ne vidi,da ima neuobicajenu zuticu u petrovoj,karaketristicnu za njegov sindrom,da ima hemiparezu..ma..
i onda je svugdje ispalo da smo dosli prekasno..a kako da dodem na vrijeme kad ni oni pametniji i strucniji od mene nisu vidjeli da nesto nije u redu
no..ja sam po nekim postovima vec prije vidjela da da je noa zaista sretno dijete i uz dojam kakav sam dobila o njegovoj mami ,mislim da tu nece biti nikakvih problema i da ce noa izrasti u prekrasnog,posebnog i sretnog decka..
i da,vjerujem da mu je lakse u manjoj grupi..i adrian je takav..isto bio nezaiteresiran za drugu djecu,pricao samo sa najblizima,a drugdje je ispalo ko da nista ne zna..puno stereotipije..tek je nedavno naucio dvije-tri igre uloge isl..pa i sad se ja moram igrati s njim jer on ne zna sam..a s drugom djecom zaista ne zna sto bi se igrao ni kako,ali trudimo se..napredak se vidi
..sigurna sam da ce i noa napredovati

Noi

hrabro korak po korak i sve ce sjesti na svoje mjesto