Ne znam jesam li luda ili kaj, naime ja juri povremeno kad presušim dam jedan večernji obrok bebimila, prvo smo uskakali s bebimilom 1, a onda 2. Znam da smo od 4. mjeseca krenuli s dvojkom jer, zaklela bi se, pisalo je na kutiji od 4. mjeseca. Međutim, jučer pošaljem M-a po novu kutiju i slučajno pogledam a na njoj piše da je tek od 6. mjeseci!!!!
Znam da sam dobro gledala i da je prije pisalo da je dvojka od 4. mjeseca!
Jel ima ko kakva saznanja jel nešto promjenjeno il sam ja
?

Bokic curke!!! ovako!! ja imam djete od sedam mjeseci i pocela sam mu davati bebimil 2 sa cetri mjeseca i 10 dana.tako je pisalo na kutiji ..i sad odjednom da se daje broj 2 od sest mjeseci... To me malo zabrinulo i potrazila sam informacije od proizvodaca odnosno uvoznika za rh. i oni kazu ovako;;;obzirom na sastav i kolicinu svjetska zdravstvena organizacija donjela je odredbe da sva adaptirana mjeka i mljecne formule za bebe sa broja 1 na broj 2 mogu poceti tek sa sest mjeseci a ne sa 4 ko do sada. razlog dodatak nekih vrsta zitarica .. zbog toga je sad bebimil 2 gusci i dovoljna je dohrana za djete i do 15 mjeseci zivota....ali sad ono najbitnije.. AKO STE I DAVALI ILI DAJETE DJETETU BROJ 2 A DJETE JOS NEMA 6 MJESECI NECE SE NISTA DESITI JER JE TO UPRAVILU ISTI BEBIMIL SAMO SE NA KUTIJI PROMJENILA DOB ZA DAVANJE.. veseli pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!