Do prije nekoliko dana sve je bilo ok, no otprilike krajem prošlog tjedna primjetila sam pojačanu osjetljivost u lijevoj dojci i pol pri početku podoja. Kako sam baš tioh dana izdajala jer sam trebala malenu ostaviti na par sati pripisala sam to izdajanju misleći da sa si tu dojku malo "preforsirala " ručnom izdajalicom pa je sad bolnije. No, bol se od tada pojačava.
Položaj nam je pravilan, dijete dobiva na težini (jučer smo bili kod pedijatrice i dobila je preko 1600g
!Bradavice na obje dojke izgledaju normalno, možda malo roskastije na lijevoj. Nisam baš posebno zagledala bebi u usta da vidim ima li naslage (sad je noć i nakon klope beba spava). Znala sam primjetiti bijelo u njenim ustima, ali sam to pripisala bljucnutom mlijeku
. Koristim jastučiće za dojenje, jednokratne, jer bi bez toga non stop trebala mijenjati robu (često imam nešto slično let downu i između podoja-mlijeko mi samo krene; kad dojimo na jednoj strani mlijeko ide i iz druge dojke). Bebica koristi dudicu, naravno mi ju iskuhavamo.U principu radim sve isto kao i s prvim djetetom, ali tada nismo imali ovakvih problema. Malo sam sada prosurfala te moje simptome i čini mi se da bi to mogao biti soor. Malo mi je čudno jer nekako nisam mislila da bi gljivice mogle biti tako bolne
Što činiti?

, a i maleckoj je bolje, sinoć uopće nije stenjala. Nastavljamo mazati, očito je to to