Sada je: 11 kol 2026, 19:46.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Plusic je napisao/la:jel se mogu ovdje nadovezati sa pitanjem o DV VRBIK? naime zanimaju me dva objekta - gagarinov put i fausta vrancica? jel imate kakva iskustva?
sutra bi isla predati papire ali nemogu se odluciti za koji?
ali evo čini mi se da sam dobra ispala 
sad mi je i palo na pamet da je to možda isti vrtić ali podružnica ili kako to oni već imaju.

wiksy je napisao/la:na ovim upisima su prihvaćena samo djeca koja su rođena do 31.08.2008. - moje malo je rođeno 12 dana prekasno!
ali su nas otkantali za inicijalni intervju.
azraz je napisao/la:wiksy je napisao/la:na ovim upisima su prihvaćena samo djeca koja su rođena do 31.08.2008. - moje malo je rođeno 12 dana prekasno!
E da, mi smo 8 dana kasnili s rođenjem ali uzeli su nam papire pa se još uvijek nadamali su nas otkantali za inicijalni intervju.

Plusic je napisao/la:jel se mogu ovdje nadovezati sa pitanjem o DV VRBIK? naime zanimaju me dva objekta - gagarinov put i fausta vrancica? jel imate kakva iskustva?
sutra bi isla predati papire ali nemogu se odluciti za koji?
jel ima netko preporuku za jos neke jaslice u blizini Vrbika?
moze i Radnicka ?
ulica Drvinje?
to su tri lokacije koje su nam najzanimljivije

)

Potrebni dokumenti
Uz zahtjev za upis roditelj ili skrbnik djeteta dostavlja dječjem vrtiću prema mjestu stanovanja i sljedeće dokumente - popunjeni i potpisani zahtjev za upis (dostupan u dječjem vrtiću i na web stranici http://www.zagreb.hr, izvadak iz matice rođenih ili rodni list ili potvrdu s podatcima o rođenju djeteta, potvrdu o mjestu prebivališta djeteta i presliku osobne iskaznice roditelja te potvrdu o radnom statusu roditelja i drugim činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti kod upisa.
mamashnita od noje je napisao/la:upisi u gradske vrtice su u svibnju.

Plusic je napisao/la:kakva je procedura kad se zelis prebaciti samo iz jednog ogranka u drugi, istog vrtica?
ide ista procedura kao i kod upisa?

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.