Sada je: 30 srp 2026, 22:34.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Marin je napisao/la:Pretpostavljam da onda i kislica zbog oksalne kiseline ide kasnije?

možeš ga blanširati i smrznuti za zimu.

čak sam i dve sadnice kupila pa sam ih tutnula u vrt da vidimo ako će se primiti.

al recimo neka bude od 7 mj.). Nije ga tad jela, tj. ne bih joj ga dala uz recimo mrkvu i tikvicu, al se osjecao u kasici - on je onako slatkast. I danas ga voli, tj, ne odbija 

al nije mu se svidjelo,jer valjda je bilo previse okusa

danijela81 je napisao/la:je li netko uveo luk rano, po tablici? kako je beba reagirala?

silki je napisao/la:nije ništa pojeo već ga je samo sisao, žvakao i slinio. svidjelo mu se. nije ga ispuštao iz ruku.
kad se počeo raspadati dala bi mu novi.
kasnije je smrdio po luku k'o veliki

). Samo bi ga glodala zapravo, nije se dogodilo da odgrize veci komad, a i ako bi odgrizla nesto vece parce, jednostavno bi ga pljunula i nastavila da cucla luk i dalje. MM misli da joj je to bila super anestezija za desni kad su joj rasli zubici (1. zubic joj je nikao s 6.5 mj.)

Ina66 je napisao/la:bundeva se skuha u vodi i ispasira ili izgnječi viljuškom
ali, otkud ti sad bundeva? davno im je prošlo vrijeme
da se nadovežem na jedan od mojih zadnjih postova - ne treba nigdje žuriti i ne mora se djetetu pošto-poto davati namirnica kojoj nije sezona samo zbog toga što je na spisku za prvi mjesec dohrane. bundeva i batat su jesensko-zimsko povrće pa pričekajte jesen s njima, sada ima mrkve, tikvica, korabe, pastrnjaka, luka...

škorpijica je napisao/la:Sanja po meni ne mora značiti da je alergična na mlijeko jer možda joj ne odgovara kombinacija ili ta vrsta adaptiranog mlijeka. Čitala sam i da dosta djece pri prijelazu s majčinog na adaptirano mlijeko povraća.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.