nije u hoteli, ali mogu ti prenijeti iskustvo iz bolnice, bar sto se hranjenja tice.
kupila sam malo kuhalo, koje je srecom bilo i od PP materijala (bez bisfenola). koristila sam male bocice Jane od pola litre (da ne moram prokuhavat 5 minuta), obicno kupovala u paketu. kuhalo je uvijek brzo zavrilo malo vode, pa sam ju mijesala s hladnom direkt iz bocice i tako pravila uvijek svjeze adaptirano.
za bocice sam ponijela Frosh deterdzent za sudje, jer tamo nisam mogla sterilizirat pa sam htjela da bude neki blag. ponijela sam i od doma cetkicu i prala pod pipom u umivaoniku. susila sam ih na papirnatim rucnicima, pokazali su se jako prakticni za sve i svasta pa sam tako nastavila i doma.
obavezno sam imala tamo bar 3 njegove najdraze igracke, njegovu dekicu za pokrivanje, plahticu, a kao jastucnice sam mijenjala tetra pelene, tako mi je bilo prakticno da se plahta ne zamaze brzo.
ciste robice sam uvijek nosila za duplo vise dana nego smo ostali (bodica, majicica, hlacica), i par pidjamica viska.
ove godine cemo na more u hotel, pa planiram kupiti neki putni krevetic, samo ne znam kak cemo nosit svu tu silu njegovih stvari
sve planiram isto, osim sto smo poceli s dohranom. za to cu uzet kupovne kasice i ponijet jednu njegovu zlicicu, puno mi je prakticnije nego nosit posudje, stapni mikser, reso.... nece mu biti nista tih par dana od kupovnih, samo treba dobro procitat sastav, jer oni stavljaju svega sto nije primjereno dobi, a neki i puuuuno secera. uzet cu i instant pahuljice od ciste rize i palente, da papa i zitarice osim voca i povrca, one koje se mijesaju s njegovim mlijekom, tj. ne sadrze neko drugo. gotove kasice sa zitaricama ne volim, uzet cu one od cistog voca i povrca.
uf, ak se sjetim jos negeka, nadopisem.
a za nervozu bebe - mislim da je to individualno. moj V. je navikao na bolnice, putovanja, i cestu promijenu okoline (kod mojih, kod MMovih, selili smo...) pa sve ok podnosi.
i mislim da je potpuno svejedno je li hotel, ili privatni smjestaj, kad ste tamo, nema neke razlike izmedju jednog ili drugog.
mene vise brine sam put tamo i nazad, jer nemamo auto pa cemo morat odabrat neki javni prijevoz.