Sada je: 22 srp 2026, 11:11.
Moderator/ica: Hajdi

17.01.2009.
. Ne znam sad bas da li se ijednom probudio veseo usred noci i kao hoce se igrat, budan skroz. Mislim da nije, kod nas bi sve bilo u nekom polusnu a kad smo probavali na drugi nacin ga umirit tek tad bi se turbo rasplakao i razbudio pa se ne bi skidao sa cice.
iako mi govore da cu ga nauciti na to ja ipak moram spavati.

Rachica je napisao/la:i curica je spavala s nama. nismo imali problem sa odvikavanjem od toga
17.01.2009.

17.01.2009.

17.01.2009.

Stefanova_mama je napisao/la:Zbog cega sve mame moraju da se stresiraju, sad spava, sad ne spava, sad jede, sad ne jede, sad kaki, sad ne kaki...

Stefanova_mama je napisao/la:Zbog cega sve mame moraju da se stresiraju, sad spava, sad ne spava, sad jede, sad ne jede, sad kaki, sad ne kaki...
17.01.2009.

Rogue je napisao/la:Rachica je napisao/la:i curica je spavala s nama. nismo imali problem sa odvikavanjem od toga
pa to si i ja nekako mislim. a postalo mi je slatko pogotovo kad se ujutro probudi sav mazan i nasmijan.

Rachica je napisao/la:s 14 godina poslije izlaska
a rano je počeo

Rachica je napisao/la:s 14 godina poslije izlaska
a rano je počeo

17.01.2009.

17.01.2009.
onda ga nahranila, pa nastavio do 10 ( naravno i ja s njim
) evo, sad opet spava..znači legne mi opet oko podneva pa do 15 h, onda opet od 17- 19, pa kupanje, papanje,igra i u pola 10- 10 u krevetu..meni odgovara da malo kasnije legne jer onda ujutro duže spava..kad je u kolicima spavanje je pod obavezno!
Sve u svemu, spava dosta, iako ovih dana slabije- to pripisujem vručinama!

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.