ali valjda nece grom dva puta u koprive

...joj, iva, dal da ti pričam ja ili moj nick?
znam ja sta pomaze - spavanje
..i oni kratki predasi sna ili meditacije od 10-ak min koje spominje Mak, upravo takvi obnove energiju za nastaviti dan
...uglavnom, sa sinom mi se nikada, ali apsolutno nikada nije dogodilo da ne čujem njegovo meškoljenje, kmec, okretanje, a o ispuštanju zvukova da i ne govorim... mislim da sam se budila stotinku sekunde nakon što bi on napravio neki šum, a okladila bih se da smo s vremenom postali i sinkronizirani u budjenju
...međutim, sada s curicom dogodilo mi se, evo, u pola godine, 3-4 puta ono čega se ti pomalo pribojavaš - nisam ju čula od prve... kao ni sina koji spava u drugoj sobi, 3 metra dalje od nas, uz sva otvorena vrata...

...istina, nema šanse da ne čujem bilo kakav zvuk... ali, cura se meškoljila u krevetiću, vrtjela, ja sm to čula negdje kroz san, ali nisam reagirala odmah...
...šteta nije učinjena jer je s njom bilo sve u redu, samo što poslije nije mogla zaspati sat-dva pošto se već počela igrati gazicama i dudom kraj nje...

...osim toga, dva puta mi se dogodilo da ju skoro zlijedim dok je ležala pored mene - jednom sam joj potezala nožicu (sanjala da vučem jorgan), drugi put ju mlatnula rukom koja je bila prebačena iznad njene glave... koma...
...ali veća je fora što nisam čula sinovu dernjavu iz druge sobe... odn. kasnije sam skužila da asam to čula kroz san, ali nisam se upsjela probuditi... njemu su bile utrnule noge jer se sav bio sklupčao na krevetu, pa je baš plakao i derao se, a ja sam stigla kad je već mirno sjedio na krevetu i nešto si pričao...
...par puta je bio žedan, jednom je morao piškiti, međutim, uvijek bih ga čula tek nakon, valjda, 5-6 min.
Ma ne znam što bih više rekla o tome...znam da će biti još gore kad počem raditi jer ću u bunilu odrađivati svoje radno vrijeme...
...sjećam se da sam sa sinom direkt nakon posla po njega u jaslice, sebi skuham pol litre kave u onu bočicu od Jane i ajmo druže u igru
Samo da ne puknem po šavu... jer, kod nas je situacija takva da je moja apsolutno svaka noć, odn. vrijeme od 22h do 6h, budući da mm pije neke lijekove i dosl. je noću drogiran... sve i da hoće, ne može ništ čuti...

tak da je i to dodatno opterećenje...
...uglavnom, samo te hoću utješiti da izgubljenih ima još

iako, onaj tvoj shut down ne zvuči baš dobro.. ne znam, valjda će se priroda i majčinski nagoni ipak izregulirati tako da do toga ne dođe, jer, drugoga lijeka zaista nema do sna...