Sada je: 10 lip 2026, 17:01.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

ema emily je napisao/la:ako me sjećanje ne vara u lipnju kreću sniženjaA ja baš trebam (ne, stvarno trebam, pa nemam niš za obuć) ljetne robe
Zna li netko kad to kreće, misla sam u shopping prije mora

frrr je napisao/la:ne znam je li netko već napisao, conceptov dućan u jurišićevoj ima 40 posto sniženje zbog zatvaranja. popust vrijedi i na već sniženu robu. ima svea, ima veličina, ima ok stvari. ja ubola tuniku za 77 kuna.

faith je napisao/la:Prošla po konzumu, snižene su samo igračke koje su nama totalno bez veze
Onog usisavača i mikrovalne što su na reklami naravno da nema.

snowwhite je napisao/la:frrr je napisao/la:ne znam je li netko već napisao, conceptov dućan u jurišićevoj ima 40 posto sniženje zbog zatvaranja. popust vrijedi i na već sniženu robu. ima svea, ima veličina, ima ok stvari. ja ubola tuniku za 77 kuna.
također i onaj u momentumu u dubravi.
ima super stvari i svih veličina na raspolaganju.

frrr je napisao/la:baš mi je žao
a domaći brand

faith je napisao/la:Prošla po konzumu, snižene su samo igračke koje su nama totalno bez veze
Onog usisavača i mikrovalne što su na reklami naravno da nema.

al za more, vrt, vrtić vjerojatno mogu poslužiti...

dadls je napisao/la:Od danas pa do 27.06. do 70% u froddo outletu, Ivančica, Ivanec- Dani Ivanca!

Henrietta je napisao/la:dadls je napisao/la:Od danas pa do 27.06. do 70% u froddo outletu, Ivančica, Ivanec- Dani Ivanca!
thx. baš bi trebala više pari za sina. Znaš do koliko sati rade?

vraćam uslugu 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.