Sada je: 02 ruj 2026, 16:00.

danijela81 je napisao/la:barem roditelji ne klonu pred svim tim negativnostima i ne odustaju,
a vjerujem da ima jos ljudi koji mogu i spremni su pomoci.

ivag je napisao/la:Ovo nije prvi slučaj zavlačenja od strane HZZO-a, ali...
sandra i marko je napisao/la:Roditelji su gotovi i baš sam većeras razgovarala s Danielom i pokušala je malo podići, ona samo plaće, razočarana je sustavom,nesretna što je Leoni jako loše (čitav dan povraća od kemoterapije), umorna od telefonskih razgovora, novinara,moljakanja i borbe s vjetrenjačama.
Ona sada mora obje djevojčice pripremiti na ono što ih čeka a nema snage više za ništa.

Natasa36 je napisao/la:Na temelju čega je mišljenje negativno?
Misle li oni da Leonicu mogu izliječiti ovdje?

sandra i marko je napisao/la:I samo još crtica jedan je liječnik blebnuo nek si Njemci nađu sami dijete sa juvinalnom

sandra i marko je napisao/la:Malena će sigurno ići, dogovaraju se detalji sa bolnicom ima jedan dobar čovjek koji može posuditi puno novaca a mi ćemo mu vratiti.....

Post 21,6beammama je napisao/la:Danas mi je novinarka koja radi reportažu za "Dobro jutro, Hrvatska" rekla da sutra još nešto nadosnimava i izgleda da će se i Mamić i nogometaši na neki način uključiti, ali mi nije znala reći točnu informaciju. Reportaža bi trebala ići do kraja tjedna u emitiranje.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.