Sada je: 31 srp 2026, 00:11.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

..vidjet ću sutra kak će...rižu mi je bila bolje papala...

Noelle je napisao/la:probali smo jabuku..prvo sam strugala žličicom...nije baš bila oduševljena...pa sam komadić skuhala...ista priča..samo cica i cicaaa....

ali moja je velične 5kn, pa nisam mjerodavna

a meni on bez ičega tako nema nikakav okus....

zauvijektvoja je napisao/la:Noelle je napisao/la:probali smo jabuku..prvo sam strugala žličicom...nije baš bila oduševljena...pa sam komadić skuhala...ista priča..samo cica i cicaaa....
a nisi pomislila da joj je mozda rano...tek je napunila 5mj...
moj R. do prije dva dana nije ni pogledavao salice, case ili bilo kaj drugo kad sam uzimala, a on je bio kod mene...a sada u zadnje vrijeme stalno bi te stvari uzimao...meni je to neki znak da ce uskoro biti spreman...
A posto kazes da samo oce ciku...

thinkPINK je napisao/la:Joj blago vam se na domacoj hrani...
a tamo smo si mi zasadili par voćki, no za njih ćemo morati pričekati još nekoliko godina...Ina66 je napisao/la:Diami - u bio&bio imaš za kupiti košarice (metalne) za kuhanje na pari. ja obično u vodu stavim mrkvu i korabu, ostalo povrće kuham na pari
za jabuku sam napisala par postova iznad - zamotam u papir za pečenje i pečem cca 15-20 min na 200 (to ako pečem kolač ili kruh, ne palim pećnicu za jednu jabuku)
marie claire - uzimam ih kod jednog barbe na splitskom pazaru. mogu te uputiti ako si zainteresirana (on je samo subotom tamo)

i daleko je ona još od samostalnog obroka...ovo je stvarno još samo isprobavanje...
? 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.