Sada je: 02 kol 2026, 16:58.

agencije za čišćenje

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

agencije za čišćenje

PostPostao/la no name » 25 svi 2009, 19:02

daklem, naručila ja preko tel (našla na netu) čistačicu da mi očisti pećnicu i sve oko nje (pločice, dio poda...), nisam dugo :kima
došla baba sjela, dala joj vode, i rekla da je ona mislila da treba samo kuh elemente i malo peć... da nije mislila da je takav dogovor + da nije uzela žicu za čišćenje - na što mm kaže nema problema idem ja u dućan (btw- lik mi je rekao da ništa od sredstava ne kupujem da baba sve donosi - naplaćuju 48kn po satu) i pošpricala ona peć s vanjske strane i stalno kuka neću prat pod, bla bla bla (trebala je očisititi komadić poda oko pećnice) i ja joj kažem ok, a ona se pokupi i kaže ma ja neću radit'
i sad zovem lika koji mi pošalje babu koja čisti i govori joj to dugo nije prano
iza svako pečenja ovo ono
:kima
nightmarestage
bever more :dunno
no name
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: agencije za čišćenje

PostPostao/la Rimaithor » 25 svi 2009, 19:12

Pa kakva ti je to pecnica kad je profi teta cistilica pred njom kapitulirala :mrgreen:
Fino kupi Rost ili neko drugo jeftino/smrdljivo/ucinkovito sredstvo, nafrlji pecnicu da se zagrije, doobro naspricaj, zatvori vrata i ostavi bar dva sata. Onda fino gumene rukavice, zicu i udri. Doduse kad je tak nasaftana u zagrijanom, masnoca bi trebala popustiti i nije vise tesko oribart.
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la frrr » 27 svi 2009, 21:39

joj, to mi je najbolje, kad čistilice tračaju drugim mušterijama kak je kod ove iza kauča sve puno prašine, kod one tuš pun kamenca bla bla (osobito ak se mušterije znaju)

jebate, pa zato tebe zovem jer mi je prašina iza kauča, da je čisto ne bi trebala čistilicu :bonk
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la zauvijekmama » 27 svi 2009, 21:40

jebate, pa zato tebe zovem jer mi je prašina iza kauča, da je čisto ne bi trebala čistilicu

frrrr :lol
R. - 2008.:cool
L. - 2015.
:mali
L. -2017. :mala
zauvijekmama
Najljepše je biti mama!

PostPostao/la no name » 27 svi 2009, 21:43

nakon par dana kad mi je sve postalo smiješno sam skužila sam kako uživaju "davati savjete" - gospođo to vam je najbolje ovak čisititi ili gospođo trebate si kupiti onu specijalnu žicu
a da ne kažem kad krene opominjanje - da ste to redovito čistili :dada
no name
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la eli » 27 svi 2009, 21:48

no name, nemoj žicom po pećnici da je ne oštetiš. one pjene za pećnicu uz tzv čarobnu krpu sve skinu.

meni je blesavo to što nosi svoja sredstva koja nisu efikasna, došla je samo zbog pećnice i pločica i očekuje da će to biti lako. da je u pitanju obično održavanje sve bi bilo gotovo za 10 min i ne bi zvala čistilicu.
eli
Sveta krava

PostPostao/la Ciara » 27 svi 2009, 21:52

i kad pečeš nešto što zaprlja pećnicu prvo je obloži folijom (onom običnom za alu folijom)

moj bratić ima firmu za čišćenje pa ja nemam problema :)
Ciara
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la no name » 27 svi 2009, 21:58

hvala na savjetima
pećnica i ja k'o prst i nokat s čišćenjem
al ima dana kad ne moš'
naglasak je bio u komediji situacije baba koje su jedva dočekale svojih 5 min naravoučenija :loce
no name
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la anlan » 27 svi 2009, 22:41

no name - drugi put fino ti njoj žicu u ruke i hop na kavu u prvi kafić :dada . nema potrebe da slušaš njene prodike. nije ti rod :)

meni je za staklo pećnice super neki fackelmann žilet, sve ide dolje, već par dana hodam po stanu i samo gledam što bih mogla očistiti s tim. dobar je i za pločice.
nego - kako oprati onaj prosto između dva stakla na vratima pećnice. meni je baš unutra nešto ucurilo - baš ruzžno izgleda - dvije masne trake na inače besprijekorno čistom staklu :roll: jel se može to otvoriti nekako?
anlan
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la eli » 27 svi 2009, 23:34

nisam dobro skužila, ali pukotine čistiš tako što našpricaš pa onda prebrišeš štapićem ili iglicom presvučenom običnom vatom. više puta.
eli
Sveta krava

PostPostao/la Mak » 28 svi 2009, 00:03

anlan je napisao/la: nego - kako oprati onaj prosto između dva stakla na vratima pećnice. meni je baš unutra nešto ucurilo - baš ruzžno izgleda - dvije masne trake na inače besprijekorno čistom staklu :roll: jel se može to otvoriti nekako?

To i ja imam. I gledala sam moze li se otvoriti, i gledala, i gledala, i odustala. Ma mora moci, nisu zavarili vrata, neko je to montirao i mora se moci i demontirati, ali ja ga ne mogu naci da si pita. I eno sada traga. Da je to moje djelo, nekako bi se i preslo preko toga, nego je takvo od kako sam usla u stan.
Mak
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la folne » 28 svi 2009, 06:17

Na mojoj se može otvoriti. Ta dva stakla zajedno drže šarafići kojima je s unutarnje strane zašarafljena ručka na vratima. Odšarafiš ručku i stakla se razmaknu. Ja sam to uspješno razmontirala, ali MM je morao spajati natrag. To mi baš nije išlo. :lol
folne
Mladenka

PostPostao/la Rimaithor » 28 svi 2009, 09:17

Potpis na folne :lol Relativno lako je odvojiti stakla, ali vratiti sve nazad :strah
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la palunkica » 28 svi 2009, 09:51

I ja potpisujem, i dodajem da nakon što smo jednom otvorili stalno unutra nešto curi i izgleda gore nego s onom jednom mrljicom koju sam htjela očistiti kad smo razmontirali vrata od pećnice.

Čini mi se da je bolje zažmiriti na obadva oka :kima
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la Imge » 28 svi 2009, 09:57

i ja sam razmontirala ta hebena vrata od pecnice :jadnimi
koja sam glupaca :loce
kad sam odvalila sarafe - odvojila mi se guma koja je omotana oko vrata s unutarnje strane i koja je zaduzena za nesto.
pa sam mroala zvati servis i kupiti tu hebenu gumu. koju nismo znali postaviti, odnosno nategnuti.
pa je morao doci čiko.
i sad kao sve sljaka.
a da mi je to sve trebalo - nije.

on topic - nemam iskustva s agencijama za ciscenje.

čiko pohvalni edit:
rekao mi je - "gospodjo vasa pecnica je ko nova" :lol (a stara je 10 godina)
toliko o meni kao kuharici.
Kako raditi manje, a zaraditi više? Kako?!
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la zauvijekmama » 28 svi 2009, 10:23

čiko pohvalni edit:
rekao mi je - "gospodjo vasa pecnica je ko nova" (a stara je 10 godina)
toliko o meni kao kuharici.

...ili si jako dobra u ciscenju, neka sam prosudi... :lol
R. - 2008.:cool
L. - 2015.
:mali
L. -2017. :mala
zauvijekmama
Najljepše je biti mama!

PostPostao/la anlan » 28 svi 2009, 22:06

znači najbolje mi je da ignoriram fleke? ajd dobro, potrudit ću se

pokušala sam i ja to otvoriti (nožem :oops: ), ali sam se zaustavila kad sam probušila gumu i kad je nešto počelo krckati. šarafiće nisam vidjela, dolazim u napast da potražim šrafciger... :mrgreen:
anlan
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.