Sada je: 24 ruj 2026, 18:52.
Moderator/ica: nevenera

.
.

, a ti zraka, dobro nas našla
- i ja sam čitala tvoja iskustva, ima već neko vrijeme 
)

ofucale se i izvana i iznutra, onako, sve su pune mucica... dezen vidno izblijedio, i još povrh svega čičak se sav izvitoperio i oslabio.. tako da njih ne bih nikako, nikako više preporučivala...

ja bih, da naručujem iz početka, izbjegavala flanel i konoplju, a preferirala bambusni velur i frotir
a kolko se sjecam tvoje narudjbe su vecinom bile iz us?

ma znam, teško je pratiti toliko informacija... evo, i sad vidim da sam opet postigla to da se od drveća ne vidi šuma...
i izdržati te odoljeti porivu za novim pelenama - at least flaficama i naturi koje gore opisah... mislim da si me krivo shvatila, pa ću rezimirati još jednom:
pa odustala od njih... žena mi pisala sva u nevjerici da zašto sam odustala itd itd...no, namjeravam uzeti par svakako...

imam divje pande, bolje reći, imala sam, ali se taj frotir (a bambus je) totalno skvrčio i okrutio, a gumica na području nogica je nestala, izravnala se... i to se dogodio nakon mjesec dana uporabe...Postoji li razlika bolje/losije za djecaka ili curica (poznato je da decki vise pisaju prema gore, barem mi se Lukas uvijek zapisavao gore)? Postoji li razlika za krupniju/manju djecu?

svaka beba je različita i zato je bolje uzeti pelene od različitih proizvođača
vidim ja da me vec navlacis na svoj mlin
.

tanjabb je napisao/la:svaka beba je različita i zato je bolje uzeti pelene od različitih proizvođačavidim ja da me vec navlacis na svoj mlin
i ja sam na to mlinu imam cjelu paletu proizvodjaca,jer svaku sam i kupovala sa razlicitim namjenama-za van,za po noci...a tetre za po doma....

)

jaja je napisao/la:Danas sam narućila od dolise 5 split pelena isto su OS,ima li itko iskustva s njenim pelenama???Ja narućila da probam.
Svi hvale gwen pelene,nikako da dođem do nje ćula sam da treba brzo rodit i da neprima naruđbe,zna li iko išta o tome???
Joj što sam vas upilala a šta ću kad sam prava

nevenera je napisao/la: i to je to. gotovo. zasad. mislim.

uvijek nekak gledam da stavim konoplju direktno na kozu jer mi se cini najudobnija,a upijanje joj je isto maksimalno..

da nosi samo platnene, bez zastitne gacice. ako je prevruce?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.