nikad, ali nikad nisam nista dobila pa cak ni odbijenicu... otad natojim ne kupovati njihovo
Sada je: 01 kol 2026, 21:29.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

jos jednom isprika! 

....kad gleda crtić uvijek je ispred televizora. danas mi je u jednom momentu rekla (čuvala sam je) "ide dolje, bolje vidi". nakon toga smo je malo ispitali (to je bilo sad prije spavanja). neke stvari je pogodila, neke ne
....

, nadam se da je lažna uzbuna ili barem nešto što se lako korigira.
i o njoj sve najbolje.

Ima doma 4 djece
Privatno ces doci brzo na red, a pregled je tocno onakav kako su ti ga cure opisale, kod nas je problem sto Jan nikako ne zeli naocale na okama...vidjet cemo sto cemo dalje s tim.....morali bi sada na kontrolu kako su prosli 3 godine, pa cemo vidjeti sto ce nam reci. Kod nas Katja nema problema s okama, ali ju svejedno vodimo za svaki slucaj..
Nama sad odlazak kod doktora izgleda stvarno super...strah je potpuno nestao, a prije je urlao vec na parkingu..cim je vidio gdje ga vodim.....

...meni se čini da smo mi tisuću godina do skidanja pelena 

...javim u utorak kak je prošlo
...pretpostavljam da je sve to individualno al ...

...nisam mislila da će proći bez al nisam ni mislila da je već sad toliko visoka
. Uglavnom, danas smo naručili i naočalice pa ćemo vidjeti kako će ih i da li će ih uopće prihvatiti. Kod isprobavanja i nije baš bila nešto oduševljena.

. Sjedila je tati u krilu i doktorica je gledala sa nekakvom lampicom i preko leća, nije ju ni dodirivala....Što se tiče nalaza, nažalost ne može biti bolji, samo gori
, uglavnom se pogoršava u pubertetu, al ništa nije pravilo....može i prije al ne mora ni poslije
....kod nje je upitanju genetika, prerano rođenje (to vjerojatno i ne toliko)...
....danas na igralištu me vukla za ruku da idem s njom plašit vrapčiće da odlete....bili su na nekih 5-6 metara od nje?!...
....u početku je bila dosta ozbiljna i djelovala zbunjeno (vjerojatno je i bila) no onda se opustila...otišli smo do šogorice i tamo sva važna pokazivala naranđastu tokicu i rozu krpicu za naočale koje je dobila
....tek nakon tuširanja ih je počela skidat jer ih "mora čistiti"...sve u svemu, ja zadovoljna...ne znam dal sam objektivna al ko da je malo živnula....npr. kad sam je brisala nakon tuširanja je rekla "gle moje nogice"
...uopće si nemogu predočiti u kakvom svijetu je živjela 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.